8 måneder, 21 dage siden

Ikke vrede

Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 10 måneder siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, 2 unge fra IT kom ud på skolen for at hjælpe med at få sfo info skærmen mac valideret. Jeg havde forsøgt, at få at hjælpe sfo med det, men de havde afvist mig, og ment at de allerede havde gjort det nødvendige selv. De 2 kom til mig, for de vidste ikke hvor sfoen var.. jeg pegende bygningen ud.. de rendte derned, blot for at vende tilbage... da der ikke er nogen i sfo ved den tid.. så døren var låst.. jeg gik med dem, og låste op.. de spurgte mig om jeg var sikker på at skærmen var blevet mac valideret.. jeg sagde, Nej! Jeg tvivler på at den er.. fordi jeg har ikke selv set dem tage mac adressen, og da jeg forsøgte at hjælpe dem.. blev jeg afvist. Så jeg er sikker på, at den ikke er blevet det.. så gik vi i gang med at finde ud af, hvordan man kunne finde den mac adresse.. da den ikke står på boksen, og vi kunne ikke komme på internettet med den, og se den..jeg tænkte, det samme som den unge gut, og begyndte at sige det.. da han afbrød og sagde det samme.. måske kunne de se, hvem der var på accespointet..

Men nej...de havde brug for at sætte den til et sted.. jeg foreslog dem mit værksted. Jeg har mulighed for at give dem en fast forbindelse. Vi fik sat boksen til ved mig.. også klickede jeg på nettet.. ham den unge foreslog, at vi klickede på om.. jeg klickede i stedet på forbindelser.. der stod wifi mac adressen, som vi manglede.. den blev så valideret, og nu virkede den.

De unge gutter er gode nok, men de har ikke min logik. De prøver sig frem som de fleste andre, og som jeg også må gøre engang imellem.. men, ved også, at de ikke har min logiske sans.

Jeg husker stadig, og vil altid huske hvor stærk den sans er, hvis jeg går i det mode. Scene fra fortiden..., en små grædende lille pige.. jeg plejer at undlade den lille sandhed, da det ikke er relevant. Hun kom med en ipad.. sagde den var låst. Jeg kiggede på hende, og spurgte til, hvad koden var som hun havde lavet..9999. Jeg fik ipaden og låste den op i første hug, da jeg nu kendte koden...

Da jeg kiggede på hende, havde jeg observeret at hendes hænder var små..og at hun holdt ipaden horisontalt. Dette indikere en rækkevide, hvor i hendes fingre kan flytte sig..9999 indikerede, at hun havde hang til koder med 4 ens numre.. men da fingrene var for små til at nå 9990 fra 0000 udgangs punktete.. så tænkte jeg, at det var logisk at hun havde forsøgt med 9999.. men ikke ramt dem..men i stedet fået 0000 .. så den kode gættede jeg på, og løste gåden i første hug.. det er logik, i bedste sherlock homes stil. En figur, jeg netop tænkte på, da jeg blev mødt af den opgave..

Længere frem.. det kan ikke betale sig at blive sur, på folk der ikke kan gøre for deres idioti, - så derfor, dont get mad, get evil. Så jeg er ved at søge væk.. måske er der andre der har brug for mig. Så vil de finde ud af, hvor meget folk har brug for mig..at de ikke bare kan pante arbejdet af på andre.. for de kan jo ikke.. da de ikke har erfaringen eller uddannelsen..

Jeg sagde det til skærbæk pedellen, og han sagde.. selv hvis du kun hjælper 2 om dagen.. så redder du de 2 fra en ødelagt time.. i længden, vil det komme til at koste dem..hvis de giver slip på dig. Selv om jeg føler, at jeg kun ved lidt inden for mit felt, så tager jeg sjældent fejl..og ved altid hvad der er galt..

Så gik jeg forbi et dating sted igen, da jeg kom hjem.. endnu en kvinde skriver at hun stopper på stedet, da hun ikke får breve.. det må være mændenes skyld.. jeg gætter på, at hun ikke tager ansvar selv.. og tænker den lille simple tanke, at hun kun forlanger.. men intet har at tilbyde en mand! Og det er derfor INGEN skriver, ud over dem der søger engangs sex. De er ikke vandt til at tænke i de baner,..i deres ungdom mente de, at deres værdi var i deres udseende og deres krop... men tiden går.. og er en retfærdig herre, der giver folk de de fortjener..

Oh well, jeg gætter på, at de fleste kvinder i stedet for at tage denne visdom til sig, blot tænker at jeg hader dem..for den slags indsigt, kan ikke kommer over deres skrøbelige egoer. Måske er det ikke had at sige sandheden.. men en godhed, de ikke vil lytte til...men som sagt... tiden er en retfærdig herre.

Heh, den ældre rengørings dame er flytte fra sin rige kæreste.. han var måske utro.. men hvad fanden, går man efter status.. grådighed.. da hun går op i penge, så hun kan købe dyrt tøj.. så lægger man som man har redt. Status mænd vil altid være eftertragtet, og derfor har de mere adgang til at være utro. Lev med det, eller forstå det.. det er kendt, se f.eks matador.. med de mænd der har høj status..i kraft af penge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke vrede er publiceret 07/09-2023 21:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.