2 måneder, 27 dage siden

Fremtiden, er sikker og usikker.

Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
5 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Jeg ser dig, og du fascin...
Ansu Orheim ...
11 måneder, 7 dage siden
Hej dagbog, - jeg ved det ikke giver mening, men når jeg er i mine følelser, så giver jester mig adgang til at se noget af min fremtid. Jeg er ikke sikker på hvordan, og det er aldrig noget positivt jeg ser. Måske ser jeg fremtiden, pga logiske udregninger der konstant foregår i min underbevidsthed.. det må have en logisk forklaring. Jeg er målt til at være meget intelligent, men hver gang jeg er blevet målt, har jeg holdt mig tilbage, eller ikke ydet mit bedste.

F.eks på session, der fik vi en intelligens test.. her blev jeg vurderet til høj, men jeg tænkte imens, at jeg hellere måtte lade være med at besvare for mange spørgsmål.. de skal ikke vide, hvor klog jeg er. Det er mit bedste bud på, hvordan jeg kan se fremtiden.. da jeg i de fleste tilfælde ikke har haft indflydelse på den, så jeg kunne styre den.

Alt dette for at forklare, at jeg ved det er slut med mit arbejde på skolen. Jester sagde til mig, da jeg tænkte over at aldi ville lukke.. at jeg ikke til den tid, ville ha brug for at stille min cykel der. Jeg har måske en snak på mandag, men jeg tvivler på at den bliver produktiv. Hvis den gør, så er det fordi jeg har ændret min fremtid, ved at gøre som jeg har gjort.. det vil betyde, at fremtiden ikke er lagt.. men at den er i bevægelse. Jeg ved i dette tilfælde, at jeg bare kunne føje lederne.. så ville jeg ha lidt mere tid..men det ville ikke gøre mig glad, da det strider imod logikken..

Det at gå ind i lokaler andet formål, end at tjekke på udstyr der ikke fejler noget..er ikke logisk. Blot fordi en leder tænker, at man ikke er kendt af eleverne...og at hvis de kendte mig, så ville de ikke ødelægge så meget.. men de kender mig, - de synger en af mine sange, og spørger til min næste youtube video.. det ændre ikke på, at de ikke stadig smadre lortet.

Jeg har et behov for, at ting skal være logiske.. give mening. Efter min samtale med den øverste leder.. var der 2 der forsøgte at ringe til mig.. jeg hørte, at rengørings damerne var kede af at jeg ikke var der. Min eneste chance for at ændre min fremtid er, hvis folk er kede nok af, at jeg ikke er der.. fordi jeg nærmest har løst alt hvad de er kommet med af it problemer.. nu har de ingen.

Men som jeg forstår det, så vil a altid fører til b. Vi gør hvad vi gør, fordi vi altid handler ud fra nogle kriterier. Vi kan ikke gøre andet, dette fastlægger vores fremtid, som brikkerne falder. Hvis du pludselig befinder dig på en vej, fyldt med trafik.. men du er nød til at gå på vejen, så er der stor sandsynlighed for, at du bliver kørt over. Hvad er sandsynligheden for, at bilerne forsvinder? Selv hvis du går i kanten, ser du tegn på at trafikken alligevel vil køre dig ned..metaforer for min situation.

Jeg ser en tragedie komme.. for, efter denne.. bliver intet bedre. Mit liv slutter med et hjerte stop. Jeg ser en sort skærm.. og hører en svag stemme sige, at det er hjertestop. Dette er hvad der vil ske.. ret normal fremtid. Alt hvad jeg har set før, er sket. Som sagt, jeg tænker at jeg er bevidst om hvad der kommer til at ske.. fordi jeg logisk ser, hvordan jeg tvinges imod en skæbne. Hvor flere veje fører samme sted hen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fremtiden, er sikker og usikker. er publiceret 15/09-2023 06:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.