1 måned, 2 dage siden

Stadig kørende

En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hej dagbog, - Ham den religiøse forbliver hængende, han er så let at afvise.. det er sjældent man ser en mand vis argumentation er så tåbelig. Han har prøvet med den gamle traver, som især Jv'erne også bruger.. Det husker jeg i hvertfald dem for, at elske at bruge.. Den med at verden bliver værre og værre.. Men på alle indexer, er verden faktisk blevet et bedre sted! Især der hvor man er gået væk fra religion, - her kan jeg henvise til Steven Pinkers bog, - Better angelsk of our Nature. Hvor ham den religiøse så henviser til hans egen mening, som han har plukket lige ud af numsen. Han kan selvfølgelig føle det :) :) Men fakta er ligeglad med hvad han føler.. set over en kurve, hvor religion er gået nedad på verdens plan.. er der også blevet mindre krig, mindre vold, mere velstand og glæde.. De lande hvor relgion stadig er i højsæde, er dem der klare sig ringst! - det er bare fakta. Rusland som jeg ser det, har i øvrigt fra ledelses mæssig side, set en stigning i religiøsitet..Hvilket jeg høre om igen og igen..Hvilket har gjort dem bange for vesten. Det er Religiøse Rusland, der har invarderet ukraine. De har forbudt LGBTQ, pga deres religion..

Ikke at jeg er super fan af LGBTQ, - men jeg har en.. "Det er dit liv, gør med det hvad du vil" policy, så længe folk ikke skader andre.. så er der højt til loftet. Så heller ingen had eller fordømmelse.. Jeg ser det måske lidt mere med et løftet øjenbryn, og tænker folk prøver at finde sig selv.. og deres værdier.. med et Well, you do you..and i do me. I det mindste er de ikke som de andre religiøse, der laver et "du ryger i helvede" selv om det er dem, de religiøse der beviseligt er de værste mennesker.

Religiøse kan i øvrigt godt lide at lave en.. aah men, hvorfor være et godt menneske,.. hvis det hele blot ender :) ... suk, fordi vi kun har et liv, og hvis vi gerne vil gøre verden bedre.. så nytter det andet ikke. Vi handler alle ud fra et perspektiv... ud over det, - hvis folk går i biografen, og i stedet for at nyde filmen kun sidder og tænker på, at filmen vil slutte på et tidspunkt.. så spilder de deres tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig kørende er publiceret 25/03-2024 20:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.