1 dag, 17 timer siden

Folk prøver stadig de samme ting

Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Hej dagbog, - Jeg så lidt af en ny aba video. De tog fat i den nu lidt gamle ting, med at nogle kvinder hellere vil møde en bjørn i skoven, end en mand. Den var fremme for over en måned siden, og viser sig lidt engang imellem..Jeg nåede kun at se det halve af deres video, men de var kun lidt skuffede over det..så jeg skrev mit "take" på videoen.. som er, at hvis man render og er bange for enhver mand man ser, uanset hvor næsten.. så er der noget galt. Hvorfor er det, at folk straks tænker negativt..inden de har flere informationer. Der er flere der vil hjælpe, end der vil gøre skade på folk.. statistisk, - men hvis man pisser på mænd, så har vi det med at distancere os fra folk.. dvs, i stedet for der er flere folk der vil en det godt.. har man pludselig sænket den statistik..så der er færre der gider hjælpe. Kvinder for INTET.. absolut INTET positivt ud af, at angribe mænd..Dem der vil noget ondt.. gør det, uanset hvad du generelt mener om mænd.. og os andre, er der pludselig ikke mere hvis der skulle ske noget.. så ser vi pludselig intet længere.. det samme i et forhold.. det er en super dårlig ide.

Jeg kunne snakke om alle de kvinder, der har været nederdrægtige over for mig.. Dem der gik efter penge, eller sex..eller ville tørre en graviditet af på mig.. Jeg sagde NEJ tak til sex med hende.. så det lykkes ikke for hende. anyway, - Jeg er også blevet bidt af en hund som barn.. Det gør ikke, at jeg tænker at alle hunde bider mig.. på samme måde med kvinder.. Jeg tænker ikke, at alle er dårlige.. Men, jeg har aldrig selv kunnet finde en god. Så min måde at vælge på virker ikke.. jeg kan se se, hvem der er god og dårligt før det er for sent. Ansvarlighed! Hvor der er kvinder der bliver ved med at vælge samme type mand.. uden at tage en del af ansvaret for, at de selv har valgt..

En religiøs forsøgte også noget af det samme igen.. Den med, at vi ikke kan se luft.. fordi de regner med, at det er fordi vi ikke kan se deres gud, at vi ikke tror på dem.. Men det handler ikke kun om at se, - vi kan se luft på flere måder,.. ballon, barometer.. Men der er ingen test for guder.. Det eneste der er, er folk der bare påstår at disse guder har lavet alt.. uden at kunne vise det.. og vi kan se, at ting kommer.. uden guder.. bare på en naturlig måde...

nå,- ellers tænkte jeg idag på min yndligs historie.. den fra min yndlings western film. Den med den lille fugl der falder ud af redden.. og nu er på jorden hvor den fryser.. Den pipper højt, fordi det er koldt..så kommer der en ko, og stiller sig med bagenden til den... og skider på fuglen.. Nu har fuglen det pludselig varmt nok, men nu står den pludselig i lort til halsen.. så den pipper endnu højere.. så kommer der en stor ond ulv, og samler fuglen op..børster den af... og sluger den i en mundfuld. - Moralen.. Det er ikke alle der skider på¨dig, som vil dig noget ondt.. og det er ikke alle, der samler dig op af en svær situation der vil dig noget godt.. Men hvis du står i lort til næsen, så hold munden lukket.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk prøver stadig de samme ting er publiceret 10/06-2024 22:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.