1 måned, 3 dage siden

En halv måned mere

Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, - en halv måned + mere.. så er der sommerferie. Jeg glæder mig, - der var et par der skrev til mig idag, - desværre intet særligt. En religiøs der skrev, at vedkommende havde forsøgt at svare mig, men at hans besked ikke blev vist. Okey, det kan jeg ikke gøre så meget ved. Problemet med religiøse er sørgelig nok, at man altid får det frygtelige indtryk af, at de aldig rigtig har læst nogle af de argumenter der er fremlagt imod deres position. Derud over, hvis de ikke var fyldt med en masse logiske fejlslutninger, ville de ikke ha noget at byde på overhovedet.

Der var f.eks et fjols af en kristen, der kom med udsagnet at der ikker var fundet nogle overgangsfossiler.. hvilket så får dem til at sige, at evolution så ikke er rigtig.. Problemet er bare, at de overgangsfossiler er fundet.. men selv hvis de ikke var, så står evolution ikke kun på et ben.. dvs, der er flere måder at se evolution på det bare det.. f.eks via bakterier der udvilker sig..f.eks som covid, der udvilker sig.. også er der DNA. også har man set det i en bestand af myg.. du kan selvfølgelig også bare nøjes med at se på hunde, - som kommer fra ulve.

Så var der en der spurgte om, hvordan nogen kan se spøgelser, når lys har brug for nogle materiale for at det kan reflektere på det, så det kan ses.. Jeg skrev jeg ved det ikke.. jeg er ikke ekspert på spøgelser.. Jeg har aldrig troet på dem, men når folk jeg stoler på, fortæller mig at de har set et.. og jeg ikke mener, at der var noget galt med rummet (luften i det) eller at hjerne fejl opstår i 2 hjerner på samme tid.. derud over, at vedkommende altid har været ærlig.. så står naturlovende i strid med det fortalte.. og dermed mangler jeg en forklaring på, at naturlovede stadig er i effekt, fordi der er noget jeg har overset som en god forklaring..eller hvordan de er anderledes end man ellers kan se.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En halv måned mere er publiceret 12/06-2024 22:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.