24 dage siden

Ordet er mit

Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
5 måneder, 20 dage siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 10 måneder siden
Hej dagbog :) jeg har været i gang med 2 kristne idag. En af dem var en der sagde noget der var vildt dumt, så ham gik jeg hårdt på.. også var der en anden, som jeg nøjes med, kun at få til at ligne en idiot. Jeg har fået et par likes på den sidste især.. han startede med at skrive, at ateister altid troede, at vi var så helvedes kloge.. så svarede jeg, at det ikke passer..den eneste grund til at vi ser kloge ud, er at vi stiller os ved siden af kristne. ( det er altid let at se klog ud på et område, når man er sammen med folk der ikke er det)

Så prøvede at han fortvivlet at sige, at det kun var os der var dumme.. :) der var ikke noget "burn" i den.. så jeg fortsatte :) - det skal siges, at jeg igennem et helt liv har lært at bruge ordet som et våben..og jeg sliber mine ord hvergang jeg bruger dem..for at se, hvad var godt..og hvad jeg kan slibe lidt mere på.. anyway, - jeg svarede, at det er ham der har en imaginær ven :) og ikke os :) heheheh.. kuk kuk... Så prøvede han med "at du kan ikke bevise at en gud ikke findes" - haha.. så jeg svarede, at han først lige skal bevise at alfer ikke findes,.. for så ville jeg bruge hans metode til det.. på ham..og at det er ham der af gode grunde har bevis byrden.

Jeg var lige ved at skrive, at selv om manglende beviser ikke beviser at der ikke er en gud, så peger det kraftigt i den retning, når man ville forvente at se noget der bryder naturlovende.. hvis der var en! og det, at man ikke kan se nogen tegn på guder nogen steder, hvor der så burde være en.. hvis der var.. det er et lille bevis på, at der ikke er nogen guder.

Ham den første gik jeg efter, fordi jeg kunne se han var svag! det vil sige, at han ikke er særlig intilligent! - des mere folk har attitude og har brug for at fortælle at de er kloge.. desmere ved jeg, at de er absolut lette at hakke på..(dunning-kruger) teori... Jeg har studeret det har så længe.. at det er det felt jeg kan snakke om med sikkerhed...ellers ville jeg ikke gøre det..og eftersom den første sagde, at han havde været ateist.. så var jeg også sikker på, at han var nem.. fordi en ateist der har lært kritisk tankegang ville ikke tale som ham, om det område, selv om han skulle mene noget andet nu.. En ting er at være ateist, en anden ting er at være Ateist med kristisk tankegang! - sådan en får du ikke gjort religiøs med dårlige argumenter..

Selv hvis en gud dukkede op, ville man med kritisk tankegang sige.. "er der noget galt med min hjerne?!" for der er større sandsynlighed for, at der er noget andet der gør sig gældende.. end at man kan ha tiltro til det man ser.. hvis der var noget at se. Når folk så i det samlet skriver, at de har haft en oplevelse.. så betyder det altid "jeg har røget hash" - suk, ikke lige det tidspunkt, man kan ha mest tillid til ens hjerne..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ordet er mit er publiceret 22/06-2024 14:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.