20 år siden

kommunikationen fortsætter

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Efter seancen i forrige weekend, med at grænsebrydende leg, er der stadig en masse tanker af dens dejlige lystige påvirkninger.....så vi skriver fortsat sammen om det. Har du lyst til mer af den vovede voksne del af det, er du velkommen til at lægge et ord i min indbakke, så vil jeg gerne indvie dig ;o)


Hejsaa :o)

Tak for dine flotte billeder. Jeg synes de er flotte- og du er også flot, igen nok mere fordi de udtrykker en stemning, den blottede og frie situation.... DET KAN IKKE VÆRE FLOTTERE *S* Ja, jeg synes jo også det er underligt at se mig selv, som jeg er...hmmm...tankevækkende med min frodige krop... men jeg ved jo, at der er nogen som jeg synes er dejlig - også må jeg jo ligesom respektere dette :oD *Hahaha* og være skide glad for det ;o)

.........fortsætter lidt længere hen

Jeg snakkede længe i nat med Jakob. Vi har jo svært ved at afsætte tid til hinanden. I går var jeg efter arbejdet på min freelancejob - så jeg kom først hjem med en pizza kl. 21.00...ærgeligt, for Jakob havde inviteret til noget "Risk" hos noget familie med hans børn. Så kunne vi først snakke sammen omkring 1.00 - og ja, det er svært at slippe telefonen, når man snakker om "vigtige" ting om følelser og tanker - så klokken blev ca. 2.30. Det kan min krop godt mærke, er hårdt. Vi har meget lyst til at have en hverdag sammen, men vi har pladsmangel for vores i alt 4 teenagere. Så det er bare med at have tålmodighed i hverdagen og snakke om tingene. Han er meget sanselig i sit væsen, så han kan faktisk fornemme mig og min tilstand på afstand. Så han har åbenbart også kunne mærke jeg var på "afstand" når jeg har haft seancen i mit sind.....*hehehe* ja, det kan virke lidt underligt, men den anskuelse af livet tiltaler mig, da jeg selv har samme opfattelse af livet og dens energi.

Jeg mødte et swingerpar jeg lærte at kende i sin tid i går. De var på gennemrejse fra kysten. Ørj, de så bare brandgodt ud ! De lever halvt på kysten og halvt i Europa, som de sagde. De anbefalede deres swinger-klub i Kolding. Det par bekræftede mig i at livet kan blive fantastisk med åbenhed og den knofedt der skal til, for at få et godt liv med sin partner. Jeg ved ihvertfald de har haft mange udfordringer og personlige modgang i deres liv. Men det er dét værd at arbejde med sig selv og hinanden. Virkelig dejlig bekræftelse at se :o)

Men også en påmindelse om, hvad det er jeg synes er dejligt i livet. Swinger er jeg. Det har jeg vidst længe. Og derfor har jeg også haft mine forbehold med Jakob. Men han har fået mig ud på en mark, hvor jeg satser og har mod på at møde ham. I første omgang må jeg arbejde på at få ham mere sikker på mig og mine følelser. Jeg føler mig virkelig committed med ham nu *hahaha* det er vildt.


~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kommunikationen fortsætter er publiceret 01/05-2004 17:20 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.