20 år siden

Bare.....tanker

Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
10 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Hej Du-Gifte-Mand *S*

En hurtig hilsen.....igen ? :o)

Jeg har det godt, men er lidt doven efter en akupunktur-behandling. Jeg skal tidligt i seng ;o)

Min søn er på vej hjem, så det bliver kort.

Jeg er blevet mere sikker på mine følelser for Jakob og det valg jeg har taget. Han er virkelig et godt menneske, og han gør mig enorm tryg. Det betyder meget for mig i denne her tid. Dejligt. Han fik heskeskud i forgårs....stakkel. Jeg var ellers ikke i nærheden *Griner* - men ok, så healede jeg ham i går....men det giver jo bare ro og er ingen mirakelkur. Forhåbentlig tager han over til akupunktøren imorgen - HAN gør mirakler. Han har ihvertfald hjulpet mig med min kroniske sygdom, der stadig driller mig - men på mini-skala (læs prutter..... *Hahaha* slemme...prutter :oD

Ja, det lyder godt med dit savn af din kone. Sex fylder jo egentlig så lidt i livet (det er ihhvertfald det normale *GF*)

Måske er det også derfor jeg vælger Jakob. Hans lidenskab for mig er skøn - dét er helt sikkert. Jeg kan fornemme at der også er en udvikling indenfor det. I weekenden blev jeg simpelthen så overrumplet over at han naturligt var frækkere end jeg havde forestillet mig "almindelige fyre" er. Jeg måtte simpelthen ændre aktiviteten......jeg var så overvældet. Lysten til dominans kom over mig.....uha. Det kunne jeg egentlig ikke så godt lide, da jeg elsker med ham med varme og kærlige følelser. På en eller anden måde naturligt, rent, men vildt og frækt. Dejligt ! ÅH ! *GGGG* bare ærgeligt at vi har så få aftener/dage sammen. Måske er det også godt, så vores erotiske energi altid er ret intens.

Nej, jeg har ikke lyst til lege med ham....dvs. - jo. Så skal han styre mig helt naturligt med sin intense lyst. Det gør han også på sin dejlige rolige og bestemte måde. Snakker også til mig, så jeg bliver helt lystig og våd.....måske går han videre en dag ? :o) Ihvertfald kan jeg mærke at jeg lige skal "synke" at han gerne overdrage al kontrollen til mig. Jeg er bange for at jeg bliver for krævende og hård....insensitive....uden følelser er det meget nemmere at være krævende, ydmyge og gøre som det passer mig. Hmm....er det ikke en del af udviklingen at kunne gøre dette ? :o)

Hvordan var kemien mellem dig og din unge godte ?
Jeg kan fornemme at du havde god fornemmelse gor hende, så du var meget sikker i din lyst og dine handlinger ?

Spændende :o)

Skal vi stadig mødes i weekenden ? Eller skal vi lige se hvordan energien er ? I udgangspunktet vil det være dejligt befriende, hvis vi ikke lægger op til andet end hygge og snak. Jeg har lyst til at opleve dit selskab med hygge, god musik med stearinlys og afslappethed. Ja, og god tid faktisk.

Min elsker fra efteråret har tilbudt sig med en kvinde, der kommer til byen. Jeg har ikke lyst. Det er ligesom om jeg er blevet lidt træt af at opfylde andres drømme, hvor nogle af mine drømme endnu ikke bliver realiseret. Nok også derfor, at jeg kommer på stand-by med erotiske udfoldelser....jeg væbner mig stadig med tålmodighed. Ét af mine drømme er jo at møde en "rigtig" masochist....helst en quinde, da de er sværere at opdrive *Griner* - jeg er lidt træt af alle de mænd der gerne vil "prøve"...jeg har jo engang prøvet en hard-core, så det trækker ikke så meget. I sådanne lege er det jo også afhængigt af den anden. Ikk ? Det er ligesom med danse. Er det en erfaren danser, så er det meget nemmere at være nybegynder og følge godt med. Sådan har jeg det lidt med de mænd, der har tilbudt sig som masochist. Det kræver noget mere af mig - og derfor måske ikke så tiltrækkende, som når det er en kvinde. Hun kan i mine øjne blive spændende...udfordrende... da det er et total uudforsket område.....*suk* jeg har jo snakket om det før......jeg venter *GG* ! Øv...men det er ok :oP haha

Nå, kære...det blev længere end regnet. Du må have det godt :o) jeg nyder altid...og bliver altid meget glad for at få en hilsen eller mail fra dig.

Ha det rart :o)

Kys og Kram

~SommerFuglen~

PS: Egen kommentar. Jeg har siden sidste år været så forelsket i en quindelig skønhed. Men hende kunne jeg ikke "lege med"....hun er simpelthen smuk, så ren og ja, bare en omvandrende skønhed. Hende har jeg også kun søde, kærlige, varme og ømme følelser for. Lidt ligesom Jakob. Hm... :o) livet er berigende på mange måder. Jeg bliver ihvertfald glad, smiler, får hjertebanken og sukker, når jeg har skyndt mig væk. Jeg kunne finde på at købe en rose til hende. At se hende smile, så skøn som hun kan, når hun modtager den blidt.....oh-ha....hun ligner en alf-prinsesse med sit lange letkrøllede lysebrune hår, eller kan man kalde det blondt ? Lys hvid hud, lyserøde kinder, store blå-grå øjne omkranset af lange mørkere vipper og øjenbryn.....hun er bare så dejlig. Hende ville jeg bare være så kærlig og sød ved.....*suk*

: o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare.....tanker er publiceret 22/04-2004 01:50 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.