Et vidunderligt menneske

Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Kære Dagbog.

I går kom et nyt menneske ind i mit liv. Ja, det vil sige, jeg havde mødt hende een gang før og talt med hende et par gange i telefonen.
En ældre dame - astrolog, healer m.m. - som jeg havde fået anbefalet. Første gang jeg ringede til hende - for at aftale en tid - snakkede vi i over en time. Og hun siger, at hun ALDRIG snakker så længe i telefon. Ikke engang med familie eller nære venner. Men det var som om vi havde kendt hinanden i umindelige tider og bare genoptog en samtale, vi aldrig havde fået afsluttet.
Det blev til, at jeg kom over til hende og fik mit horoskop lagt. Afslørende og rammende! Da hun bor på Sjælland, havde vi aftalt, at lave andre ting også. Og nu var det hendes \"tur\" til at besøge mig.
Hun kom i går og skulle blive til i dag. Det har været et vidunderligt døgn. Denne søde, varmhjertede og rapkæftede kvinde fik mig til at føle mig mere afslappet, end jeg har følt mig i årevis. Vi grinede og talte alvor, var ude at se på butikker og Holstebros flotte skulptursamling \"Tobaksarbejderens Drøm\", gik på kaffesalon og fik en laaang snak med indehaveren. Kort sagt: Vi havde det rart!
Hun var vidunderlig at lave mad til, for hun var med på den værste, så jeg fik afprøvet nogle nye opskrifter - og jeg kunne altid regne med at få hendes oprigtige mening.
Så tiden gik - som den gør i godt og trygt selskab - alt for hurtigt.
Jeg spurgte hende, inden hun tog af sted, om hun nu havde husket det hele.
\"Ja\", sagde hun, \"jeg glemmer sjældent noget. Og hvis jeg gør, så er det fordi jeg ikke har lyst til at tage af sted\". Så gav vi hinanden et knus og vinkede farvel. ½ time senere ringede det på døren. Hvem andre end min nye veninde? Jo, hun havde da lige glemt sin røde regnjakke! Det grinede vi meget af.
Da hun var taget af sted for alvor, gik jeg omkuld på sofaen, som ramt af en forhammer, og sov tungt 1 hel time. Dét plejer jeg ikke. Jeg sover normalt meget let - og aldrig så længe ad gangen.
Hvor er det dejligt at kunne møde mennesker som hende. Hun er som solskin på en kølig sandstrand. Jo mere hun skinner, jo varmere bliver sandet og det varer ved længe efter, at hun er gået!

God aften, Dagbog. På snarlig genskriv.

Maryanna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et vidunderligt menneske er publiceret 10/06-2004 21:11 af Maryanna Morthensen (maryanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.