16 år siden

En hårrejsende oplevelse

8 års fødselsdag.
Peter
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
1 år, 2 måneder siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
3 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
Tirsdag den 9. november 2004 En hårrejsende oplevelse
Det var skønt at være ude her til morges. Det var let frostvejr, himlen var blå og alt var smukt med den flotte morgenrøde Else fortalte om udover havet, her var stille bortset fra fuglenes sang og kattene der gik og spandt rundt om benene på os. Bare skønt.
Erling ude at køre, det var en kold fornøjelse på hans 45 knallert og lidt glat. Han kom hjem og fortalte han havde set en dame ude i en have iført bikini. Jeg sagde det måtte være koldt, indtil han grinende fortalte det var en stor figur der stod i haven.
Da han kom hjem fik jeg nøkker, forleden byttede jeg om på skabene, så jeg tog det lille udefra loftet ind og satte det store ud i stedet, men jeg fortrød, da jeg ikke syntes jeg havde plads til alle mine ting, så Erling blev "lokket" til at hjælpe med at flytte det store skab fra loftet ind igen og satte det gamle ud, jeg sagde undskyld til Leonora, men det hjalp ikke helt. Jeg havde ikke fortalt Olde at vi havde været på loftet. Det her gjorde vi omkring middag. Da klokken var omkring 17.30 ringede Olde op og spurgte om jeg havde været oppe på loftet. Jo, det havde jeg da, for de havde haft besøg af Leonora. Olde sad i sin lænestol og Else lå og flød ud i sin seng. Fjernbetjeningen til radioen lå foran radioen over på skabet. De så som de plejer hver dag på det tidspunkt Glamour. Lige med et bliver der lys i radioen og P 4 går i gang. De bliver først letter choket men kom så til at tænke på Leonora. Olde gruer for hvad hun finder på når håndværkeren skal ordne vores gulv udefra loftet.
Min Odense søster skulle som så mange gange før have farvet sit hår og den anden Odense søster klarede også det som sædvanlig. Pludselig syntes de det lugter mærkeligt, og Søster går over og kigger på håret, og det er her det ryger fra. Hurtigt for hun hætten flået af og Søster over under vandhannen. De har farvet hår på den måde i åresvis, men vi tror vi har forklaringen. Søster der fik ordnet hår er hende der havde en blodprop i hjernen i sommer, og hun får nu medicin. Vi tror der er sket en eller anden kemisk reaktion i håret på hende. Hun skal til frisøren i dag og have en hårkur, der hovedbunden stadig gør ondt.
Min nieces lille nyfødte fra 8. oktober, laver nogle mærkelige bevægelser med det ene ben, og det har fået sundhedsplejersken til at sørge for Lillegut bliver sendt ud til undersøgelse på børneafdelingen i næste uge. Hun tror det måske er en nerve der er i klemme. Så nu er vi alle nervøse for hvad de siger.
Vejret: Frostvejr med sol
Nyheder: Regeringens økonomiske pisk virker ikke. Det giver ikke flere i beskæftigelse hos flygtningen.
TV: Glamour på TV Danmark, Lentz og K 11 på Sat Eins, Hammerslag på DR og CSI på TV Danmark.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hårrejsende oplevelse er publiceret 10/11-2004 12:39 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.