Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære Dagbog

Igen i dag har vi været oppe og besøge Utaiko. Sandt at sige var det ikke helt uden sommerfugle i maven, men sådan har det nu også været de andre gange. Opdrætteren er sød at sende billeder hver uge, og selvom de tydeligt viser den store forandring, der er uge for uge, så er det alligevel ikke let at forestille sig helt præcis, hvordan og hvorledes. Billeder er gode, bestemt ja, men det ved selvsyn at opleve, se, mærke og lugte ham overgår nu alt.

Da vi ankom, blev vi mødt af opdrætteren, der ihærdigt havde forsøgt at tilpasse hvalpenes sovetid, så begge kuld (8 hvalpe) kunne være friske, udhvilede og fulde af narrestreger, når vi, deres kommende ejere spændte arriverede. Men ak og ve. Hvalpene ville noget andet, så på nær en lå de alle og snorksov. Der blev nu hurtigt et leben uden lige, for selvfølgelig kunne ingen af os ud bare på afstand, uden at røre, stå og nyde synet af de små syvsovere.

Utaiko... ja, ham kunne jeg godt nok ikke lige få øje på. Eller rettere: Jeg kunne ikke, trods vidt åbne øjne, der kunne minde om et falkeblik, tog et vue ud over det levende køkkengulv, hvor 8 hvalpe nu tumlede rundt mellem hinanden og ovenpå hinanden. At skille ham ud fra kuldet, der er en uge ældre, gav mig ikke mange hint, for alle er de næsten lige store.

Det var derfor en hel befrielse, da opdrætteren udpegede ham for mig. Tsk... tsk... Om han så næste gang gemmer sig under et skab, så skal det nok lykkes mig at finde og genkende ham. Ja ja, tro kan flytte bjerge, så hvorfor ikke også det?

Nu blev det lidt speget. Nok var han fundet og genkendt, men ikke om han ville nusses og kæles! Hele hans ansigtsudtryk oste langt væk af:
"Fy, for pokker da! Lad mig komme væk herfra!"
Der sad jeg så på gulvet med alle mine talenter, eller måske snarere "manglende talenter". Imens ilede Utaiko hen og satte sig under en stol. Et sted, hvor han havde udsyn ud over hele køkkenet. Hmm... åh ja, det var jo ikke ligefrem det, jeg havde forestillet mig. Heldigvis gik der dog ikke så lang tid, før han trippede frem af sit ly, og så skal jeg ellers love for, at det var en glad lille gut, der lå i mine arme. Hele mit ansigt, hår og ører blev nøje taget i åsyn, - ikke bare med øjnene, men også med en varm og våd lille hvalpetunge, der krøb ind alle vegne. Om det så var mine næsebor, så undgik de ikke hans våde hilsen.

Tanja havde i mellemtiden også fået sit for. Den mindste tæve og Tanja faldt vist pladask for hinanden og kun ganske få minutter i den tid, vi var der - 1½-2 timer - var de to uadskillelige. Forstået på den måde, at den konstant lå i hendes arme, både i vågen og sovende tilstand. Flere gange ledte Tanja efter et godt sted for hvalpen at sove, men nej... hun endte med højlydt at konkludere, at der ingen gode steder var. Undskyldninger er der mange af, - især i situationer som denne.

Efter lidt tid gik vi alle, hvalpene inklusiv, ind i stuen, hvor vi fik både vådt og tørt. Snakkes os nye hvalpekøbere imellem gik livlig. Vi fik både snakket om foder, forsikringer, halsbånd, træning, udstilling, socialisering, prægning m.m. Tit var det dog svært at koncentrere sig, for uvilkårligt og ustandseligt faldt ens øjne på hvalpene, der pilede hen over gulvene og lavede alverdens cirkusnumre.

Tiden gik som de andre gange igen alt for hurtig, og let var ikke at sige farvel.

Næste besøg er søndag den 2. januar. Sidste besøg før afhentning den 9. januar.

***

Fra første færd vi valgte navnet "Utaiko", har jeg afkortet det til "Taiko", men Tanja siger konsekvent "Utaiko", så... monstro ikke, det ender med at hun i sidste ende trækker det længste strå? Tror jeg *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget (U)Taiko: 5 uger er publiceret 19/12-2004 23:54 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.