Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
4 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
7 år siden
Lidt kulturel har man vel...
Kianna Kitte...
2 år siden
Depression...og jagten på...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
6 år siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
3 år siden
Er lige kommet fra læge og fysiterapeut ååå jeg skal bevæge vippe min fod ankelled flere gange i timen tror nok jeg gør det helt automatisk men sættet køkkenets minutur til for at sikre mig jeg nu gør det))

ja så skulle jeg gerne cykle og gå i svømmehal gå en kort daglig tur. Jeg spurte så hvor meget smerte der må komme på under udførselelsen af alt dette åå da der kun måtte være mindre smerter i fodledene tvivler jeg på jeg kan udføre ret meget som det ser ud lige nu.

Men jeg vil have min tandem cykel herned fra sommerhust, Karen siger godt nok hun ikke vil cykle med mig men så må jeg da bare træde på de pedaler jeg lige rammer af dem)) måske er det praktisk at kunne nå styret med forbindelse til forhjulet))

Her i Vejle har vi et hegn der efter stormen ligger i 45 grader på vej ned i grøften åå den ene tagsten der havde forskubbet sig skævt på huset er lagt på plads igen.

Ved mit sommerhus er alle tagrykningerne blæst ned, mine forældre besøgte sommerhuset igår, samlede tagdelene sammen og satte potter og pander de steder det dryppede ned, jeg tager til nordjylland imorgen for at få udbedret skaderne håber jeg kan finde en ven der vil hjælpe mig få tagrykningerne op for bare en tur op af en stige og jeg er ødelagt i ankelledet i lang tid.

Min datter Louise er taget på skiferie i Norge med hendes klasse og kommer hjem torsdag omkring midnat håber hun nyder turen og får prøvet/lært at stå på ski for første gang i hendes liv.

Hmm ja hvad ellers lidt frusteret mit liv føles som i tomgang her i hus i Vejle langt fra venner bekendte arbejdskolegaer mm. åå ja min kæreste Karen og de af hendes børn der kigger forbi af og til er altså ikke nok til jeg føller mig levende.
Mangler sikkert nye mål i livet glæder mig til det parkursus mig og Karen tager på her i slutningen af febuar måske kan vi der finde inspiration i stedet for som nu at lade livet strømme forbi os uden bevist valgte fremtidige mål.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efter stormen er publiceret 10/01-2005 14:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.