Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Kære DagBob

De fleste skal jo igennem det, og Bob er jo heller ingen undtagelse, omend han jo gerne vil fremstå anderledes. For Bob skete det i en overraskende høj alder, men bedre sent end aldrig som man siger.

Det var med lidt sommerfugle i maven. Bob havde glædet sig, det havde været under opsejling et stykke tid, og det lå lidt i luften, at det var idag det skulle være. Vi var begge klar, efter længere tids opladen.

Efter at have smurt den godt, stak Bob den ind og begyndte at bevæge den frem og tilbage. Uhhh....det rystede nærmest i hele kroppen, men det var en rar fornemmelse. Anderledes end forventet, og så alligevel ikke. Det var som om vi var gode sammen lige fra starten, og det føltes ret hurtigt helt naturligt. Der var ikke vildt meget plads, men det gik vist lige, og det gjorde i hvert fald ikke ondt.

Det tog selvfølgelig ikke særlig lang tid, det kan man jo ikke forvente. Men så længe det er grundigt, så gør det vel ikke så meget? Bob hev den ud, hov...den dryppede lidt ned på maven. Gad vide om det er normalt, den slags står der jo ikke noget om nogen steder. Det var i hvert fald lidt pinligt. Nu skulle Bob til at tørre pletter af også, hvilket han godt kunne undvære.

Men okay, det skulle ikke ødelægge Bobs oplevelse. Det her skulle nok gå hen og blive en god nat, og et godt og lykkeligt forhold, det kunne Bob mærke. Han følte efter med tungen en sidste gang...mmmm...helt glat. Jooo....der er nu altså fordele ved en elektrisk tandbørste frem for en almindelig :-D

Hæ hææææ....Bob har altid svært ved at finde på fødselsdagsønsker, så i år fandt Bob på at han ville have en elektrisk tandbørste. Det har han faktisk aldrig følt behov for, men hvad skal man eftehånden ønske sig?
Sådan en fætter skal, eller min skal i hvert fald, lades op i urimeligt lang tid, og lagt sammen med Bobs lidt sløve sind, så har Bob altså først nu fået taget hul på brugen af den. Men den er fin, og Bobs tænder er glatte som.....glatte som...ja det ved vi ikke, glatte som noget der er meget glat :-D

Bob - Nu med strøm på børsten

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den første gang er publiceret 04/06-2006 20:03 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.