En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 10 måneder siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
måske er det fordi jeg har været relativt heldig indenfor den tekniske verden at jeg nu skal straffes tifoldigt på een gang. men nu synes denne vanskabning af en motherfucker endelig at virke.
ja, ja, tænker min indre djælvel..det sagde du også¨sidste gang...og sidste gang...en time efter jeg var på nettet, røg der er onsindet virus gennem min sårbare computer (det er jo vinter!!!) og hvis jeg ikke havde en lillebror der bare kan det shit, så ville min 1 1/2 år gamle bærbar ligge nede i baghaven sammen med alle duerne, hvor de dagligt kunne bevise overfor den hvor den egentlig hører hjemme...

og så er jeg lige kommet hjem...vrius skulle være væk, og hvad gør den så.....SKABER SIG....jeg hader computere, hader, hader, hader, men jeg kan sku ikke undvære den...men pludselig, som var jeg trådt ind i et rent eventyr og havde trykket de magiske ord bibedibobedibuu...virker lortet....for nu! nu tager jeg alt med forbehold. pyyyyyyyyyyyyy......

jeg er blevet lidt klogere på nogle ting indenfor denne her vanvittige verden, men det har samtidig fået mig til at indse HVOR skrøbelig sådan en satan egentlig er....og det eneste jeg egentlig vil er at kunne skrive og være på internet...hvor svært kan det være????!!!

nu sidder jeg halv krummet sammen, uden negle og det ene ben i en konstant, veritkal spasme..kun affødt af min ødelagdte tillid til det her væsen. nuvel, det var dejligt at jeg, indtil videre, ikke skal bruge 6000 mere på en ny mutant...men det er fandme i disse øjeblikke at jeg savner min store knoldsparker af en computer, der trods alt ikke var så skide sårbar. nej, det kan da godt være at den knap kunne ligge i en 100 liter kummefryser, men den har sgu sjældent svigtet mig og virus,..ja, det var sådan noget nymodens noét...men ak, moderne tider..den er rejst til de evige jagtmarker, hvor jeg tror den hopper rundt i en euforisk tilstand med oldnordiske slægtninge fra samme kuld.

jeg giver den her en uge til at charme mig og ellers.....herut!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget satans yngel er publiceret 05/12-2006 15:09 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.