Illusionen om forandring

Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
30 december. 2006. Status. Året der gik. Hvorfor? fordi man skal. Fordi jeg ikke har andet at lave.

Livet er fedt. Det er fedt at være her, dejligt at blive inviteret indenfor til denne fest. Der er sket meget- har skabt mig et sind og en karakter jeg ikke troede var mulig. Jeg er blevet hvad jeg altid har drømt om at være, og hvad jeg håber på at blive ved med at være: Lykkelig.
Dagene sniger sig afsted. Årets koldeste dag er nået, og det bliver lysere. Altid bliver lysere. Det hele er skønt.

Jeg har fået en kæreste, Jeg har fået venskaber udbygget og fordybet. Jeg har mistede venner. Jeg har været træt af alting, og jeg har været umådelig frisk. Jeg har festet mere end nogensinde før. Det at blive 18 var det store gennembrud, og der er blevet danset, drukket og festet til den helt store guld medalie, hovedsagligt sammen med be. Jeg har arbejdet mere end nogensinde før. Jeg har knoklet røven ud af bukserne op til flere gange og det har været skønt. Jeg er blevet forelsket, jeg elsker, jeg har mødt et menneske der skaber følelser der rækker langt ud over min forstand.
Svend er død, og Britta har talt om den ensomhed der opstår. Om at man ikke er alene, om at det ikke er det, men er det er det stik indeni hjertet der gør ondt. Jeg har lært, jeg er blevet fortalt, at livet er umådeligt kostbart selv om der er flere af dem. For det er ikke med de samme mennekser, det er ikke de samme, det er altid noget andet. Liv er ikke ens. Troen, buddhismen, vokser i mig. Og jeg lader den. Jeg har læst bøger om alverdens ting, lige som alle de andre år men dette år mest om at rejse. Om at tage væk. Den bedste i år er helt sikkert "Jeg har set verden begynde". Den gav mig yderligere mod på at udleve alle de drømme jeg rummer. Jeg har lært at acceptere den jeg er. Jeg er begyndt til pilates. Jeg er blevet bedre i skolen. Jeg har fået et 11tal på A-niveau. Jeg har kæmpet mig op gennem rækkerne og misundere færre og færre, dog stadig er jeg lige så ydmyg som før. Jeg er blevet mere voksen og ansvarlig og er begyndt at rumme en større viden. Jeg har dannet mig et syn på livet. Jeg er begyndt at købe mærkevaretøj, og begyndt at bruge uendeligt mange penge på den slags i forhold til før. Jeg har rundet en opsparing på 30.000 kr og er klar til Nepal. Fuldkommen klar.
Jeg er blevet klar til livets alvorlighed, og livets forunderlighed. Jeg har fået et livsmod der uden lige har skabt et andet menneske. Jeg spiser. Jeg går ikke ret tit på vægten, selv om min mor har gjort det værst tænkelige. Flyttet den ind hvor jeg kommer hverdag. På badeværelset.
Jeg har det, og meget meget mere. Jeg har givet til velgørenhed, hjulpet til hvor jeg kunne. Jeg er blevet en af dem der ikke kan leve med dårlig samvittighed over at sende en skide 100seddel til hjertebarnsfonden, bekæmpelse af sult, aids, kræft osv.
Jeg er blevet en jeg kan stå ved at være.

Godt nytår til alle.
Hilsen hende med illusionen om at være forandret til et bedre menneske end før.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Illusionen om forandring er publiceret 30/12-2006 16:43 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.