Illusionen om forandring

Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
3 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Positivitet?
Luna Mø
5 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
12 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Blæsten og nuet
Bjørn Langki...
2 måneder, 17 dage siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
10 måneder, 20 dage siden
End og week
Martin Micha...
2 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
4 måneder, 14 dage siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
7 måneder, 4 dage siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
30 december. 2006. Status. Året der gik. Hvorfor? fordi man skal. Fordi jeg ikke har andet at lave.

Livet er fedt. Det er fedt at være her, dejligt at blive inviteret indenfor til denne fest. Der er sket meget- har skabt mig et sind og en karakter jeg ikke troede var mulig. Jeg er blevet hvad jeg altid har drømt om at være, og hvad jeg håber på at blive ved med at være: Lykkelig.
Dagene sniger sig afsted. Årets koldeste dag er nået, og det bliver lysere. Altid bliver lysere. Det hele er skønt.

Jeg har fået en kæreste, Jeg har fået venskaber udbygget og fordybet. Jeg har mistede venner. Jeg har været træt af alting, og jeg har været umådelig frisk. Jeg har festet mere end nogensinde før. Det at blive 18 var det store gennembrud, og der er blevet danset, drukket og festet til den helt store guld medalie, hovedsagligt sammen med be. Jeg har arbejdet mere end nogensinde før. Jeg har knoklet røven ud af bukserne op til flere gange og det har været skønt. Jeg er blevet forelsket, jeg elsker, jeg har mødt et menneske der skaber følelser der rækker langt ud over min forstand.
Svend er død, og Britta har talt om den ensomhed der opstår. Om at man ikke er alene, om at det ikke er det, men er det er det stik indeni hjertet der gør ondt. Jeg har lært, jeg er blevet fortalt, at livet er umådeligt kostbart selv om der er flere af dem. For det er ikke med de samme mennekser, det er ikke de samme, det er altid noget andet. Liv er ikke ens. Troen, buddhismen, vokser i mig. Og jeg lader den. Jeg har læst bøger om alverdens ting, lige som alle de andre år men dette år mest om at rejse. Om at tage væk. Den bedste i år er helt sikkert "Jeg har set verden begynde". Den gav mig yderligere mod på at udleve alle de drømme jeg rummer. Jeg har lært at acceptere den jeg er. Jeg er begyndt til pilates. Jeg er blevet bedre i skolen. Jeg har fået et 11tal på A-niveau. Jeg har kæmpet mig op gennem rækkerne og misundere færre og færre, dog stadig er jeg lige så ydmyg som før. Jeg er blevet mere voksen og ansvarlig og er begyndt at rumme en større viden. Jeg har dannet mig et syn på livet. Jeg er begyndt at købe mærkevaretøj, og begyndt at bruge uendeligt mange penge på den slags i forhold til før. Jeg har rundet en opsparing på 30.000 kr og er klar til Nepal. Fuldkommen klar.
Jeg er blevet klar til livets alvorlighed, og livets forunderlighed. Jeg har fået et livsmod der uden lige har skabt et andet menneske. Jeg spiser. Jeg går ikke ret tit på vægten, selv om min mor har gjort det værst tænkelige. Flyttet den ind hvor jeg kommer hverdag. På badeværelset.
Jeg har det, og meget meget mere. Jeg har givet til velgørenhed, hjulpet til hvor jeg kunne. Jeg er blevet en af dem der ikke kan leve med dårlig samvittighed over at sende en skide 100seddel til hjertebarnsfonden, bekæmpelse af sult, aids, kræft osv.
Jeg er blevet en jeg kan stå ved at være.

Godt nytår til alle.
Hilsen hende med illusionen om at være forandret til et bedre menneske end før.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Illusionen om forandring er publiceret 30/12-2006 16:43 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.