Krydderen fuld af knopper!

4 år føles som i går.
Jønsse
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
5 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
10 år siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
6 år siden
Aaargh!!! Hvem har leget Piccasso og brugt mit fjæs som lærred?!

Lortedag. Fucking lortedag!

Vågnede op klokken halvfem ved det mystiske og mest spooky skrig - lød som en baby, der rallede og skreg på samme tid (lidt ligesom da min bror, Mikael, da han var lille og fik et hysterisk anfald!). Lidt efter lød en høj jodlen, og det gik op for mig, at det kun kunne være Shilohs kampråb. Og ganske rigtigt - han var ved at tæske katterøv (kattegat?) på en stakkels Garfield. Så så man lige ALFen i nattøj på offentlig cykelsti klokken halvfem!!

Da der endelig var styr på tropperne, og jeg kunne lægge mig igen, begyndte en infam kløe. Først i ansigtet, så nedover halsen, brystkassen, nakken ... Og da jeg så vågnede op nogle timer senere, var jeg spættet som en fladfisk med røde hunde!!!

Er åbenbart allergisk over for ny creme. Som man desuden ikke må bruge, når man solbader (Ooops!!!). Håber snart, mit fjæs vender tilbage til normalen, og denne sindssyge kløe går i sig selv. Frygter også for ar. Det er især ansigt, hals, brystkasse og overarme, jeg danner ar på. Og synes, jeg har rigeligt til samlingen i forvejen. Så nu hedder det antihestamin og Mepyramincreme.

Sådan en lortecreme! At tænke sig, jeg har brugt flere hundrede kroner for et spættet look. Wonderful! Er bare glad for, jeg ikke har nogen aftaler de nærmeste dage.

Ellers har jeg muligvis fundet et sted, hvor jeg kan få afsat mine kattehalsbånd. Har efterhånden et pænt lager, og mine egne kan jo ikke spankulere rundt med tres halsbånd på hver!

Så er det bare, hvad man kan tillade sig at tage for dem? De koster jo røv og nøgler at lave. Til gengæld tager det mellem tre og seks timer at lave ét. Synes alligevel ikke, man kan tillade sig at tage penge for det.

Tja, om ikke andet har mine katte da nu halsbånd for livstid.

... Måske jeg skulle gå over til at lave mundkurve - til jodlende katte!! Hvordan i alverden laver han overhovedet den lyd? Jeg har simpelthen aldrig hørt noget lignende! En kat kan altså bare ikke sige sådan.

- Med mindre altså de hedder Shiloh og er i gang med at sparke røv!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Krydderen fuld af knopper! er publiceret 02/05-2007 23:17 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.