Under kniven

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Ah, endelig, endelig, endelig kom det - det længe ventede brev fra plastikkirurgen. Havde ellers fået at vide af sekretæren, han ikke opererer i maj, juni og juli, men jeg har nu fået en tid til den første juni. Frygtede også lidt, jeg var blevet forlagt i bunken, fordi jeg ikke kunne komme til forundersøgelsen, men han ved jo, hvad det drejer sig om (det er vist fjerde gang, han skal operere mig), så jeg fik lov at komme alligevel.

Så nu er humøret ved at være i top igen. Efter tre uger med 'fibronedbrud' røg humøret samme vej som immunforsvaret, og jeg mister lysten til at skrive, fordi det ser så patetisk og navlebeskuende ud, når man læser sine negative tanker på skrift. Jeg mener - hvad har jeg at klage over? Når man først har været en tur nede at vende i møget, skal der en del mere til, før man føler, man kan tillade sig at brokke sig. Glemmer aldrig dengang, min veninde ringede med et 'mega problem' - én eller anden gammel stodder havde taget hende på røven i bussen. Kunne ikke lade være med at tilføje et "Og?!" For hvis dét er et stort problem, er man godt nok privilegeret! Det er næsten ikke til at klare sådan noget, når ens eget liv ligger i ruiner.

Men som sagt er det vist på vej opad igen med helbredet. Klarede lang aften hos min mormor i går uden at sove dagen væk i dag. På søndag skal vi mødes hos mine forældre, først til spilleaften, senere skal vi ud at spise for de allerede sammensparede penge.

Men nu er det sådan set også ligemeget, om jeg er rask eller ej. Altså forstået på den måde at alt holder ferie nu; koret, VUC ... Men vi må da snart skulle i læsegruppe, det er da hundrede år siden! Mental note: Husk at spørge de andre, hvad der lige (ikke) sker på den front.

Ellers gik turen til Christiansø godt. Der var smukt. Koncerten var vellykket, der mødte en masse op. Vejret var alletiders ...

Ja, det er da i hvert fald, hvad jeg har fået fortalt, for jeg oplevede jo ikke noget af det, men lå her og kedede mig. Det tog pænt langt tid at komme mig over den skuffelse. Men har da heldigvis fået langt referat. Smiley gik helt amok og drak så meget, at de nær ikke havde fået hende med hjem dagen efter! En (mere end) voksen kvinde. *Fnis* Ville godt have set det. Hun dansede alene rundt på månen med servietter i ørerne! ... Og brækkede sig hele natten, så alle der skulle sove i gymnastiksalen blev holdt vågne. Mon ikke hun er glad for, der er ferie nu, så hun ikke skal se os alle i øjnene på mandag? Ved solnedgang var de alle gået over på Frederiksø og havde sunget "Stille hjerte sol går ned", mens ænderne lå og kiggede på dem med store, forundrede øjne. Øv, øv - føler mig virkelig snydt!
Men hellere et skrantende helbred end slet intet.

Har fået tiden til at gå ved at spille på msn. Arg, siger jeg bare! Er blevet helt afhængig af at spilde tiden med at samle juveler, jeg ikke kan bruge til noget. Har længe haft spilleprofil, men aldrig rigtigt spillet derinde. Nu har jeg godt 30.000 juveler. Nu stopper det!! Jeg skal skrive i stedet. Og gå nogle ture, så jeg kan komme af med blegheden og det halvanden kilo *suk* som har sneget sig på igen. Men man forbrænder selvfølgelig heller ikke meget ved at ligge og spille.

Fik forresten dvd fra ABZebra af Bibelot her til aften. Både han, Tula, Eddie, Minat, Jonas, Morten og jeg selv (arg!!!) er kommet med.

Nå, nu er klokken over elleve, så der starter nok snart en ny turnering på msn ... *Host* Jeg mener - jeg kan nok nå at skrive lidt, før jeg går i seng. Har forresten ikke hørt fra Spektakel endnu. Så det betyder nok dårligt nyt, men hvad - jeg har heller aldrig brugt så kort tid på en tekst, så der er ikke spildt noget på det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Under kniven er publiceret 18/05-2007 23:10 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.