Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
8 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
6 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
6 år siden
poop
Regitze Møbi...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
6 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
4 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
5 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
7 måneder, 1 dag siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
2 år siden
Pandekagekomfur
Peter
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Sikke en utroligt afslappende dag!

Det har været en okay skoledag, med engelsk, musik og samfundsfag på menuen. Det er vist faktisk nok mine tre yndlingsfag, nu hvor jeg er kommet i gymnasiet.
Fysik timen sidst på dagen kunne ikke engang ruinere mit gode humør.

Jeg er lidt bekymret mht. mine penge. Jeg har kun 300 kr. tilbage til resten af måneden, og jeg har ikke fundet ud af, om jeg skal søge et job endnu. Jeg får trods alt SU, og jeg får endda udeboende SU, så jeg får da cirka 3.000 kr. på lommen om måneden.

Jeg tror bare, at jeg næsten har brugt 3.000 kr. i løbet af den sidste måned - men jeg har faktisk også været ret gavmild. Givet kakao til vennerne i katinen, og ikke krævet penge tilbage - hvis vi har delt en flaske vin til en fest, som jeg har betalt for.
Men jeg tror nu alligevel, at det bliver anderledes fra nu af, for jeg har ikke rigtig fået noget tilbage for min gavmildhed. Jeg står altid klar med dankortet, og de andre udnytter det måske en smule, for hvem gider være smålig og sige: 'Hov, hov lille ven, du skylder mig altså 5 kr. for den kakao, jeg købte til dig i går.'
Eller hvis folk betaler en tilbage, og så der lige mangler 12 kr., så bliver de også hurtigt glemt..

Efter skole har jeg ikke lavet frygteligt meget. Faktisk har jeg brugt meget tid på MSN, hvilket jeg normalt aldrig gør, for jeg hader at snakke med folk online, og så har jeg ryddet op og indrettet mit værelse med de nye ting, jeg købte til det i går.

Jeg har heller ikke haft lyst til at være så meget sammen med de andre, for de forventer, at jeg er hyper, og det har jeg ikke rigtig haft lyst til i dag.

Jeg tror måske, at Kenneth er lidt sur på mig eller på sig selv måske? Han har været sammen med kæresten, og de skal også være sammen i weekenden, og jeg tror, han har fået dårligt samvittighed over, at han har et eller andet kørende med mig - guderne må vide, hvad det så end er!

Mit problem er, at jeg måske kan lide ham lidt mere, end hvad godt er, så jeg har haft lagt ham lidt på is her til aften, så han kan tænke lidt over, hvad han har gang i.
Han virker bare så sur, så jeg gad ikke rigtig kontakte ham, og eftersom han ikke er min kæreste, så gider jeg faktisk ikke tage mig af hans problemer - slet ikke hvis de handler om mig og hende. Det kan der kun komme noget dårligt ud af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mig & hende den anden er publiceret 20/09-2007 23:40 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.