16 år siden

Og så kyssede han mig?

The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Puha, er lige vågnet efter en lang lang bytur igår. Som startede rigtig godt. Og endte... Ja ikke dårligt, men bare virkelig underligt.

Vi startede ud med fredagscafe efter skole. Det var bare super hyggeligt, stemningen var i top, og folk var meget engagerede i konkurrencerne. Jeg stillede op sammen med en veninde mod nogle 1.g drenge, og vi var SÅ tæt på at vinde. Det var mega fedt at mærke opbakningen fra alle de andre 3.g'ere, og man følte sig virkelig som del af et stort fællesskab.

Bagefter tog vi hjem til en veninde, og lavede mad, gjorde os klar til en bytur og drak, drak, drak, drak. Stemningen var også rigtig god der, og vi havde det skide skægt med forskellige ølspil osv. Jeg var gladere end jeg har været i rigtig lang tid igår, og var bare klar på en sjov tur i byen - indtil jeg fik en besked fra ham. Om jeg havde hygget mig til fredagscafe - og om jeg kom i byen.
Det ødelagde bare det hele lidt for mig, og jeg blev SÅ SUR! Havde jo sagt, vi lige skulle holde en pause fra hinanden, og det var også derfor jeg ikke skrev tilbage til ham.

Dét skulle ikke ødelægge min aften, så tog i byen i højt humør. Vi mødte en masse af de andre fra skolen derinde, og havde det sjovt - og fik såå mange drinks! Jeg endte med at blive rigtig fuld.

Men så var det, at han kom ind ad døren. Kunne bare mærke, hvordan jeg fik is i maven, og ikke vidste hvad jeg skulle gøre. Jeg ville jo gerne snakke med ham, men på den anden side gad jeg bare heller ikke være den, der tog kontakt - det var fanme HAM der slog op!
Han kom dog også senere op til mig i baren, og kunne med det samme mærke på ham hvor ked af det han var - og fuld! Vi snakkede sammen, og stod meget tæt. Han snakkede om hvor pæn jeg var, og hvor mærkeligt han havde det med det hele. Jeg fik ham nærmest til at græde, da jeg sagde "jamen... det skulle jo bare ikke være os to". Men det var jo HAM DER SLOG OP! Jeg havde accepteret det. Han spurgte, om han måtte ringe til mig idag, når han var blevet ædru, og så kunne vi snakke om det hele.

Senere, da jeg skulle hjem, spurgte jeg om han ville med ud og sige farvel til mig - DUMT! Det endte selvfølgelig med, at han kyssede mig - og jeg kyssede igen.

Er meget forvirret idag. På den ene side virker det som om, han har fortrudt det, men han var jo også fuld og måske bare "love-sick" igår?
Ligemeget hvad der sker, har jeg bare lovet mig selv, at han ikke skal få lov at gøre mig ked af det igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og så kyssede han mig? er publiceret 29/09-2007 10:17 af Falkenberg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.