13 år siden

Snart er han hjemme igen.

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
6 år siden
The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Gud taler til alle
Salomon
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Fitness
Peter
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
3 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
5 år siden
Åh altså, hvor er jeg bare så så så smadret. Har været til træning idag, og det var virkelig hårdt. Og nu burde jeg egentlig sidde og skrive dansk stil - men nej, jeg sidder herinde i stedet og spilder min tid. Men fik lyst til at skrive om andet end fucking eksistentialismen! Den stil kan bare rejse hen, hvor pebret gror.

Nå. Det skal jo heller ikke handle om skole, det her. Det handler stort set alt sammen om skole lige for tiden, men sådan er det åbenbart i 3.g. Magter virkelig bare ikke skolen mere - har aldrig nogensinde været SÅ skoletræt før. Selvfølgelig bliver det virkelig trist at skulle væk fra pigerne, jeg er kommet til at holde så meget af og mangle en bytur næsten hver fredag. Men lektier, afleveringer, dumme lærere, kedelige blokke og lange skoledag er bestemt ikke noget jeg kommer til at savne!

Hmm, ja flot, nu kom det til at handle om skole alligevel. Men det skal det nu ikke, for havde tænkt mig at skrive lidt om ham den søde, som er min kæreste :) Han kommer hjem på fredag. Og forhelvede hvor jeg glæder mig. Som et lille barn! Han kom hjem et par timer i søndags, fordi han havde været på skiferie med skolen, og timerne op til at han skulle komme herhjem, havde jeg det som om det var aller første gang vi skulle ses. Var sgu helt nervøs og med sommerfugle i maven. Men hvor var det bare SKØNT at se ham igen! Han gør mig så glad. Virkelig.
Min tvivl mht. den skole han er på, er helt forduftet. Var lidt bange for, at det bare ville gå ned af bakke med vores forhold, men det er gået den helt anden vej. Er nærmest mere forelsket nu end jeg før har været, og han har også sagt for første gang, at han elsker mig! Jamen altså. Det kan jo næsten ikke gå bedre.

Og dog...
Der er nemlig en anden fyr. Ikke en jeg på nogen måde er forelsket i eller kan lide på nogen måde, som andet end ven, men problemet er, at han åbenbart er vild med mig! Og vi går i fucking klasse sammen. ALTSÅ! Det er bare noget fucking lorte crap! For jeg er nemlig rigtig gode venner med ham. Men det venskab er så røget sig en tur, efter han to gange har lagt rigtig meget an på mig - når han har været fuld - og skrevet aaaaaaalt muligt til mig. ARG! Jeg har en kæreste for fuck sake. Lad mig være!
Kæresten synes selvfølgelig ikke det er spor fedt, og nu skal jeg så forsøge alt hvad jeg kan at overbevise ham om, at der ikke er noget mellem mig og ham den anden fyr. Og ham den anden fyr skal jeg så overbevise om, at han skal lade mig være og at der ALDRIG bliver noget mellem os. For pokker da... Jeg har jo ikke gjort noget! Men nej nej, problemer er der sgu altid nok af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart er han hjemme igen. er publiceret 30/01-2008 21:39 af Falkenberg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.