Det var en mørk og stormfuld eftermiddag...

Juletid
Gittepigen
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 10 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
.... Da jeg sad og skrev dette:-)

Jeg er på arbejde, og børnene leger så godt sammen, at jeg føler mig helt overflødig, så jeg ville lige skrive lidt, om hvad jeg går og laver for tiden.

Det er sgu i grunden ikke det store. Passer jobbet og grisene, og ser lidt til vennerne, men jeg er virkelig i en lykkelig periode, som jeg for alt i Verden ikke vil miste!

Igår, f.eks., da jeg kørte ned af vores indkørsel, slog det mig pludselig, at jeg var på vej ned til VORES hus! Dette var mit og Jespers! Det var her vores fremtid lå. Og så fik jeg den der super følelse af lykke man kan få, som om man bliver fyldt med brus! Det er dejligt, og sådan en tanek kan jeg leve længe på!

Igår var generelt en fantastik dag! Jeg fik endelig omregistreret min bil, jeg købte af min mor for 5 mdr siden, jeg opdagede lykken ved at have sit eget hus, Jeg hyggede mig med dyrene, vejret var ok og aftenen sluttede af med, Jesper og jeg sad og lyttede til en masse musik.

Og på arbejdet går det også strygende. Lige som jeg troede der ikke var timer til mig, bliver jeg bombarderet med timer! Så på det område er det også fedt.

Det eneste der ikke er fedt, er at min svoger for 14 dage siden kørte frygtelig galt på Sjælland.
Det havde taget 1½ time at skære ham fri, imens journalistfotografer stod og tog billeder af det, svineri!Han brækkede en masse knogler og har været igennem mange operationer, men han overlever, og højst sandsynligt uden de store men. Hans hovede fejler ikke noget, og han kan huske det hele! Men en grim oplevelse var det, og nu har jeg lært, at man skal have al opmærksomhed på vejen når man kører!

Til slut er der vist ikke andet at skrie end:
Hold på hat og briller!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var en mørk og stormfuld eftermiddag... er publiceret 31/01-2008 16:54 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.