16 år siden

Rene tallerkener og Open Air

SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
JAAAAAAA... Jeg har rene tallerkener igen. :D Det er RIGTIG dejligt efter at have skulle undværre min køkkenvask i 3 uger.

Fredag morgen kom slamsugeren endelig, det var 2 unge knægte på max 23 år der skulle kigge på det. De så godt nok ikke ud til at de vidste helt vildt meget om det, men de fik det da lavet. Blev alligevel overrasket da den ene af dem kom op til mig bagefter og spurgte om jeg havde 2 bolte, de var kommet til at ødelægge dem på faldstammen nede i kælderen da de skulle åbne den. 2 bolte...hvor dælen skulle jeg have dem fra? Fatter ikke han kunne tro at jeg lå inde med sådan noget. Henviste dem til min udlejer, det ville jeg heller ikke have noget med at gøre. Men fikset blev det og jeg fik sat opvaskeren igang inden jeg kørte på arbejde, kun 2 timer senere end normalt.

Min chef havde fået at vide at jeg kom senere, men han var nu ikke i sit bedste humør da jeg endelig kom på arbejde. Heldigvis kørte han en halv times tid senere, og han vidste ikke om han nåede tilbage igen om eftermiddagen. Lækkert, en hel dag uden hans brokken og indblanden. :-) Holdte personalemøde med mine medarbejdere kl 14, det gik faktisk godt. Kom derfra lige før kl 16, min chef var lige kommet tilbage 10 min før. Og der var næsten ingen kø hen over Vejlefjordbroen på vej hjem, det var næsten en sensation når det sker på en fredag eftermiddag. Kunne se der var temmelig lang kø (ca. 10 km) i sydgående retning, så jeg var glad for at jeg ikke skulle den vej.

Fredag aften var jeg lige oppe på pladsen at kigge. Der var Open Air og jeg havde lovet at hjælpe til hele lørdagen, så jeg havde fået backstage pass til både fredag og lørdag. Skulle lige op og lure, hvordan pladsen så ud og hvor jeg skulle stå henne. Det var dog en forvirrende oplevelse der fredag aften. Der var helt vildt mange mennesker på pladsen, 2 store scener, 3 mindre telte med musik og et halvstort tivoli med hver deres musik fra hver forlystelse. Hmmm, tror jeg er ved at være gammel, for jeg synes bestemt ikke det var en fornøjelse at gå rundt deroppe den aften. Eller også var jeg bare ikke fuld nok, for fulde mennesker var der nok af.

Lørdag middag hoppede jeg på cyklen igen for at komme hen på pladsen, skulle være der kl 12. For dælen jeg havde ondt i måsen af at cykle fredag aften. Puhhh, kunne godt mærke på de muskler og min kondi generelt at det er længe siden jeg har cyklet. Nå, men jeg kom da helt derhen, selvom jeg synes der var alt for langt. Vi fik introduktion til, hvordan og hvorledes der i baren. Vi var ca. 20 hjælpere i baren, men knap så mange kunder. Vores bar lå i den fjerneste ende af pladsen, så det var ikke helt naturligt for folk at komme hen forbi os. Det betød også at hver gang der kom en kunde, så stod vi næsten på spring for at hjælpe dem. Jeg stod forest på et tidspunkt og tog imod folks bestillinger, men fandt hurtigt ud af, at jeg meget hellere ville stå bagerst og skænke fadøl op - kunne mærke jeg skulle holde mig fra kundekontakt med alle de fulde mennesker, det kunne jeg bare ikke have igår. Så jeg tilbragte næsten 13 stive timer der bag baren og hældte fadøl og sodavand op. Puha. Mine fødder var godt nok ømme da jeg endelig kom hjem ved 1 tiden i nat. Men det havde nu været ret hyggeligt, stod og snakkede med 2-3 andre piger der bag baren det meste af dagen. Jeg fandt aldrig ud af deres navne, men det gjorde ikke så meget.

Musikken var også ret god. Det kan godt være at vores bar var i det fjerneste hjørne af pladsen, men vi havde direkte udsigt til begge scener, så vi kunne høre alt musikken. Eneste ulempe var bare finden, den var som regel direkte mod scenerne, så den holdte jo en hel del af lyden tilbage. Mem for det meste kunne vi høre alt. Beth Hart var bedre end jeg havde regnet med, men Kashmir var helt suverene. KNA Connnected blev jeg ret skuffet over. Alt taget i betragtning er jeg dog ret glad for at jeg ikke betalte over kr. 300 for en billet.

Fik en dejlig lang email fra Ida den anden dag. For dælen det var dejligt. :-) Deres historie er ikke særlig langt fra vores, så hende kan jeg garanteret få nogle gode tips af hen af vejen. Oversatte hendes mail for Kenny da vi sad på skype, det var lidt nemmere end at skulle skrive en oversættelse ned. Vil skrive en lang mail tilbage til hende i aften.

Nå, jeg må hellere se at blive klar, skal være i svømmeren her om 20 minutter og vil lige i bad derhenne først.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rene tallerkener og Open Air er publiceret 22/06-2008 15:41 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.