Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Synes jeg er gået lidt i stå. Underlig fornemmelse fra hende, der ellers altid er i gang med tusind projekter på en gang. Kan nemlig sagtens vaske op, grave have og skrive stikord til tekst næsten samtidig – men ikke i de her dage.
Har ellers luksussommerferie (lang, altså) og skal først starte på mit nye job 4. august. Glæder mig… Det bliver rigtig sjovt og de virker som nogle forrygende søde mennesker derinde. Jeg var den 10. ansøger (og sidste)til samtale, så jeg var vist rigtig heldig.
Lønnen er god, transporten ok og arbejdstiden er ok, især da jeg fik lavet en særaftale om lidt ekstra fri om fredagen. Sikke large de er– for de ville vist hellere have haft en medarbejder på fuldtid, men de har sandelig været meget fleksible. Det er pænt af dem.

Vi havde brand for nylig. Ikke så rart og faktisk ret uhyggeligt og var noget chokket efterfølgende. Men man må sige at forsikringsselskabet var eminente og vi fik hver en krone vi bad om. Inden en uge efter branden var pengene gået ind på kontoen og vi kunne gå ud at købe ind. Fik elevationssenge – og det er et hit! Er du da vimmer, hvor sover man bare godt! Rulle op og rulle ned. Den er jeg ikke færdig med at lege med endnu. Og en fladskærm op på væggen, så nu er det lige som at være i biffen –Man ligger bare bedre! Hvis de så også gad at sende noget godt i TV, så ville det jo være ideelt.

Det vrimler med fugle herude. Sidder nemlig på terrassen – det er faktisk lidt for koldt, men er godt pakket ind. Læste lige et dagbogsindlæg om at gå tur i regnvejr og have det dejligt alligevel. Det kender jeg godt. Det er jo noget vådt p.t. og sol skifter med byger. Men nu lover vejrguderne at sommeren skulle komme – et par dage i hvert fald – det bliver da rart, for sommerferie skal altså nydes med sol på maven, synes jeg.
Tror vi p.t. får besøg af en trilliard gråspurve. Alle de voksne med teeenageungerne. Redekasserne er for længst forladt, men det lader til at hele familien bliver i haven. De propper sig med solsikkefrø, så de dårligt kan lette og bader, pudser sig og flyver rundt i haven, så det er en glæde at se på.

Skrev udkast til en ny novelle i går ”Vandskræk”. Håber jeg kan gøre den færdig i dag. Eller en af dagene, mere realistisk - når jeg ser på mit skrivemønster.

Dejligt for øvrigt at se så mange nye profiler på Pennen. Og hvordan ”gamle” vender tilbage og finder glæden ved Fyldepennen igen.
Det er et sjovt samfund, der gror herinde. Synes jeg begynder at kende mange skribenter, selvom man ikke dagligt korresponderer – eller måske aldrig gør det. Bare at følge med i dagbøger fra forskellige og læse hvordan det går dem er interessant. Debatterne er også skægge. Skal lige kigge næsten hver dag.

Det er sjovt, som man lærer om mennesker ved at læse deres spredte tanker om livet.

Livet er helt ok, faktisk. Og nu spredes skyerne på himlen, så vi måske kan få lidt sol.

Blot lidt strøtanker herfra, på en tirsdag morgen i min sommerferie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerferie-tanker er publiceret 22/07-2008 08:03 af Mikala Rosenkilde (Mikala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.