Nye eventyr og redigering

Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Hey dagbog, jeg er nød til at logge på igen for at fortælle dig mine planer. Jeg brænder for at udføre dem. Jeg har tænkt mig at redigere mine eventyr og skrive lidt til dem..jeg har et par steder i dem, der skal skrives på også skal jeg redigere lidt i dem så de hænger bedre sammen. Jeg har tænkt mig at lave min egen lille bog..du ved..skrive dem ud, og lade dem sætte sammen i en slags hæfte. Jeg vil lave nogle barnlige tegninger til, og kalde bogen for "Små fortællinger" - for de barnlige voksne"

Det skal som titlen antyder være små fortællinger. Eventyr, der bryder med det sædvanlige koncept om at de skal ende entydig godt. Jeg mener, selv om hunden i et af mine eventyr dør, så er det måske ikke så dårligt alligevel..hvis man ser dens mishandlede liv..så er det måske det bedste for den...måske ikke det den selv ønskede..men måske det bedste alligevel. De skal alle være en smule twistet..bizzare på deres måde, og efterlade læseren forvirret, grinende eller med en tanke om at det burde man gøre noget ved i virkeligheden...at der måske er noget om det..jeg har ikke noget imod at man er uenig..så længe det vækker tanker.

Jeg har lige sendt mit nyeste eventyr "præsten" til fyldepennen. Jeg brugte nok langt mere tid til at læse den igennem denne gang, end de andre gange..men det er nok fordi jeg er jo arbejdsløs..og nu har jeg tænkt mig at gøre mere ved det. så jeg håber ikke der er så vildt mange fejl denne gang. Jeg har læst den igennem flere gange, og kigget efter komma'er osv..og fået den afsluttet godt,..jeg tror ikke den bliver anderledes i tekst, da jeg har ladet den simre i længere tid( jeg har ændre arbejdsgang i mine eventyr) ..men kunne ikke rigtig finde på mere til den..så det sidste blev skrevet på den...det vil sige midten og slutningen..også blev den redigeret lidt mere så den hænger bedre sammen...og jeg fik fjernet et entydigt bud imo..om at der findes spøgelser..det er nemlig ikke min mening at sige, at der gør..blot at der måske findes mange sandheder..alt efter hvad man selv tror på..og at disse derfor gøres til absolutte sandheder for folk selv. aka, gud findes, spøgelser gør ikke..eller noget andet for andre...istedet for at være kritisk overfor alt, selv det man hælder mere til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye eventyr og redigering er publiceret 07/01-2009 02:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.