Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagene er godt nok gået hurtigt siden jeg fik juleferie, puuha!
Fik juleferie den 18., hvilket var rart siden jeg plejer at få det den 22. eller sådan noget(Det var på min gamle folkeskole)
Så lige lidt hektisk julegaveindkøb med lousy indpakning og uden bånd. Mester-gaveindpakker er jeg så åbenbart ikke, i hvert fald ikke i modsætning til min bror.. Og det er ret imponerende, når han pakker gaver ind.. For mig..
Den 24. var ret rar, bortset fra at jeg på et tidspunkt blev overkysset af min bedstefar fordi jeg sad under misteltenen, der hang foran døren til mine forældres soveværelse.. Tænkte ikke lige over det, men ville bare sidde et sted hvor jeg kunne læne mig tilbage uden at falde bagover. Var sammen med bedsteforældre, storesøster(Hun er flyttet hjemmefra, bor nu i Struer og har gjort det i et stykke tid..), faster og resten af husstanden. Fik en tegneplade til computeren, to dvd'er(Ice Age 3 og Harry Potter 6) og sengetøj.. Kan ikke huske mere..
Den 25. skulle jeg op til min mor(Hun bor i Hirtshals) og spise frokost og planlagt skulle jeg have mødt min onkel og tante(På min mors side), men de kom ikke før vi skulle videre ud til mine bedsteforældre og spise aftensmad, hvor jeg fik en forsinket julegave af min faster og onkel.. Fem mangaer og slik i en kasse, yes!
Den 26. skulle jeg til Hirtshals atter engang og holde 'rigtig' juleaften, hvor onkel og tante begge var der.. Har dog lidt skyldfølelse over ikke at have købt en gave til dem, men jeg ved aldrig hvornår de kommer herop(De bor i Kolding) og min onkel har også fået kræft for nogle måneder siden.. Fik 500,- kroner af morfar(Mormor er død), forsinket fødselsdagsgave på et gavekort til en knallert og 200,- kroner af onkel og tante. Mor kunne ikke give mig nogen, hun har ikke råd, og jeg håber vildt meget at det snart går op ad bakke i limousine med hende.. Det er så synd at ikke alle kan have råd til det, de vil..
Den 27. gik sydover via motorvejen til endnu en juleaften, denne gang i Odder med min papmors familie, hvor min kusine fik en jordbærhue(Hun havde en før, men den blev stjålet fra den bil, hun og en veninde kørte i, i USA) og blev vildt glad. Jeg fik en bog og et rosendahl karaffel-lignende sæt med en kande og to glas(Til opstarten af mit service til når jeg flytter hjemmefra, til trods for at jeg vil bo hjemme til jeg ved præcis hvad jeg vil)
Den 28. gik tilbage igen til Hjørring, lige med et smut forbi metro i Aalborg, hvor der blev købt kød til Nytårsaften og ellers er det gået stille og roligt indtil videre.
Har været på biblioteket i dag og skal til optikeren i morgen til synsprøve(De første brilleglas skal skiftes ud, snif T.T) Skal til at sove nu, men gider i virkeligheden ikke.. Men jeg var egentlig i starten lidt ligeglad med tidspunktet, så papmor syntes, at lige præcis 1050 skulle være det tidspunkt, jeg skulle troppe op i butikken på.. Fortryder det lidt..

Men ellers super mange tak til de brugere, der giver mig respons. Jeg er rigtig glad for at nogen siger deres mening om det jeg lægger herinde og meget snart skal jeg nok tage mig sammen til at lægge flere historier ind og alt det andet *Bukke dybt*

Tusind tak!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fedest! er publiceret 29/12-2009 23:56 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.