Eksplosiv diaré..

Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
..Man ved man har det dårligt når man sidder på toilettet med hovedet i et spand og modbeviser teorien om at der ikke kan komme noget ud af begge ender samtidig - hvis der da findes sådan en teori..
NØEJ manner - følte mig i grunden ikke syg, lige pludselig, som i "panisk spurt fra sengen og ud på wc'et", ændrede det sig drastisk.. Min maver rumler og skrumler og gør ondt som bare pokker - Ironman er sat på Bluray'en (igen igen igen igen) og jeg sidder og drikker lidt vand for at berolige min stakkels mave.. Det lugter langt væk af kuldechok, fra cykelturen på vej hjem, hvor jeg måske var lidt for lang tid om at fortælle min mor et kapitel af min livshistorie..

Jeg har intet hørt fra daten i går, og har ikke tænkt mig at kontakte ham igen..

Har fået slappet mere af i dag, end der var tid til.. Men må have trængt til det.. Jeg kan ikke overskue at tage til forelæsning i morgen.. Jeg har ikke læst, og fyrre sider om thermodynamik; there's no way I'm going to make it.. I stedet for finder jeg mig et grupperum og prøver at kæmpe med rapporten i fred.. Så kan jeg komme hjem i god tid og kæmpe med mit hjem.. Har det dårligt over hvordan her ser ud.. Det ligner en krigszone.. Efter krigen altså..

Udover at lave ingenting og arbejde en smule, har jeg været til fællesmiddag hos nogle studiekammerater.. Total hyggeligt.. Men jeg kan godt mærke at det bliver lidt hårdt når de snakker om tårnhøje ambitioner og resultater derefter.. Der klappede jeg i, og begyndte at vaske op.. Bliver rastløs når jeg ikke føler jeg kan være med.. Sad omgivet af 10- og 12-taller og følte mig temmelig meget udenfor.. Jeg kan ikke se hvad de ser i mig.. Udover at jeg fik opvasken til at forsvinde her i aften.. Jeg havde et kvarter med kvalme og angst for de andre.. Uforstående overfor hvorfor jeg var inviteret med.. Bortset fra det kan det klart anbefales at prøve kanin en dag.. Det smager helt vildt godt - og hvis de er opdrættet til slagtebrug slipper man endda for hagl.. Mums!

Og nu kan jeg vist i øvrigt godt tillade mig at kalde onsdag for torsdag og hoppe under dynen..
Godnat - sov godt - eller til nøds; godmorgen..

/Femininum

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksplosiv diaré.. er publiceret 11/03-2010 00:15 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.