Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
4 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
7 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
8 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
5 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
13 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
8 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
4 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Hvor er det bare tosset!

Jeg har ferie fra skolen...endelig og i en grad en tiltrængt een. Men helt fri har jeg ikke og sidder og BURDE knokle med et site jeg har lovet en café. Jeg finder det spædende og har selv opsøgt at få så meget af det slags "freelance projekter" så jeg kan dygtiggøre mig og samtidig (forhåbentlig) opbygge en form for reference til når jeg færdiguddannet.

I stedet for sidder jeg dybt fordybet i denne her tåbelige applikation via Facebook som hedder Farmville! Det tog sin tid før jeg lod mig overgive. Hvis I er på Facebook (som flertallet efterhånden er), er det helt utvivlsomt at man støder på denne applikation. Spillet har i skrivende stund over 23.000.000 fans!!! Til at starte med, fandt jeg det møgirriterende at diverse venner konstant slog alt muligt bras op på væggen. "A lonely stallion is wondering around at X´s farm...will you help?" "Please fertilize my crops..." osv osv. Irriterende og jeg fattede ikke hvad der fik folk til at spilde tiden med sådanne applikationer.

Men det var så lige indtil jeg fik et opkaldt fra en kammerat der nærmest hvæsende og desperat beordrede mig til at acceptere hans anmodning! "Jeg mangler bare lige 1 nabo for at udvide min grund!" Forklarede han... Jeg fik nærmest ondt af ham. Han virkede helt udmattet i hans jagt og jeg accepterede denne "hersens" anmodning uden at vide hvad jeg gik ind til. Den stakkels fyr manglede jo bare 1 NABO!!!

Så startede det. Jeg fik en grund og nogle coins jeg kunne bruge på at plante forskellige afgrøder. Med stor modvilje og af kedsomhed, plantede jeg nogle jordbær og fandt det enormt frustrerende at mine coins var opbrugt og det endda lod til at jeg skulle VENTE i 4 timer før jeg kunne høste og dermed tjene "penge" på disse jordbær. I arrigskab loggede jeg ud og tænkte ikke mere på den sag. Min kammerat var taknemmelig og ringede samme dag for at fortælle mig, at nu havde han sendt mig en gave! Han fortalte og fortalte om de uanede muligheder der var med denne "farm". Nå ja....bla bla tænkte jeg...men alligevel skulle jeg dog lige tjekke hvad det var for en gave han havde sendt mig. Jeg loggede ind på ny og allerede dér tror jeg besættelsen startede. Ikke nok med at mine jordbær var klare til høst havde jeg modtaget en KO i gave...og denne ko kunne give mælk (efter 1 døgn!).

Nu sidder jeg så med et vågent øje og styrer min farm, mine snart 30 træer, dobbelt så mange antal af diverse dyr og høster på livet løs af alt fra auberginer, kartofler og tulipaner. Jeg er HOOKET og er begyndt at tænke i daglige gøremål FØR jeg sår mine afgrøder; "kan ikke plante chiliplanter nu....de vil jo først være færdige i nat og jeg kan risikere at de visner...men de her blomster vil være færdige kl 21 i aften når Emil sover og jeg kan sidde uforstyrret og passe min farm!" Åh MAND!

Sitet jeg skal lave, ligger på skrivebordet og ind i mellem at høste og købe nye træer, får jeg arbejdet lidt. Farmville er tændt i browseren og lige meget hvor fordybet jeg er i det VIGTIGE arbejde jeg skal lave, hører jeg lyden af lam, køer, fugle og ænder som husker mig at jeg endelig ik må komme for langt væk fra farmen. Jeg kunne selvfølgelig slå lyden fra...men tænk nu hvis jeg glemte at høste appelsintræet eller samle æg fra høns???

Jeg er en stresset virtuel bondemand!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farmville er publiceret 29/03-2010 14:04 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.