13 år siden

På gensyn

D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
8 år siden
Generation Identitær 2 1/...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 4 måneder siden
I går dragende den store af Claus´s drenge af sted til Afghanistan Han ringede i formiddags og meddelte at han var vel ankommen. Det var bestemt ikke rart at sende ham af sted.

En trøst er, at han skal fungere som stabshjælper. Dvs. at han skal arbejde på basen, og ikke i marken. Noget som har beroliget os meget – når det nu ikke kan være anderledes.

Ex konen kom herud omkring middagstid inden vi skulle af sted ud til kasernen. Blev chokeret da hun sagde til Claus ” er DU klar til at få taget billeder, ” Følte mig såret og nedgjort i form af, at det åbenbart ikke var meningen at jeg skulle deltage. Claus spottede straks mine tanker. Sagde at han forstod mig. Jeg gik her ned på kontoret og gemte mig. Kort efter råbte ex konen ind i huset, at jeg slap ikke, men det var først efter at Claus havde kommenteret min manglende deltagelse.

Jeg ønskede fra start af, at ex konen og jeg kunne få et tåleligt forhold til hinanden – hvis ikke andet, så for børnenes skyld. Jeg har selv haft et sådanne til mine børns fadder – hvilket jeg er glad og taknemlig for. Men ak. Sådan skulle det ikke være med hende. Hun udelukkede mig fuldstændig, og opførte sig som en rigtig ex heks – hvilket gik MEGET ud over børnene. Noget som har gjort det svært for mig at respektere hende. Vi kommer aldrig i nærheden af være pot og kande, men det har jeg det også fint med – i hver tilfald nu. Det smertede mig på børnenes vegne da de var små, men har ” næsten ” accepteret det.

Tilmed inden vi skulle af sted, kom svigerforældrene fra Sjælland også ind af døren. De skulle også med ud og sige farvel. Den mindste blev sat til at ” passe på ” den mellemste, som var kommet hjem i tirsdags pga. at han havde det dårligt psykisk. Det har været hårdt ved ham at først sende hans kæreste til Tyskland, hvor hun skal arbejde et år, og så oveni sende hans bror af sted. Han er nu tilbage på arbejde, men med barnepige. De kommer hjem igen i morgen.

Den mindste har flyttet folk og post adr. ind til hans veninde, eller rettere kæreste. Har skrevet på sin Facebook profil, at han nu er i forhold til hende. Jeg tænkte bare ” åh nej ” da jeg så det. Ikke fordi jeg ikke kan lide hende. Jeg synes bestemt at hun er en rigtig sød pige, med ben i næsen. Men at hans derby hjemmefra er i et relativ nyt forhold, er ikke lige det jeg ønskede for ham. Men okay. Det kan være at hun kan ” styre ” ham.

Michelle her været herude i dag. Det har været rigtig hyggelig. Hun drager af sted til Holland på søndag. Hun er med i noget projekt for social udsatte ” Hvor de bla. svømmer, bowler og deltager i styrketræning sammen.
Jeg prøver at holde den gående mht. at gå i seng. Skal jo køre nat i weekenden, og skal gerne sove til op at formiddagen. Det er sammen med dem hun skal deltage i de uofficielle olympiske lege for social udsatte.

Go´nat til den som kan.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På gensyn er publiceret 29/07-2010 23:57 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.