"Tudse vil have indbagt laks med spinat..."

Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
1 dag, 10 timer siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Tudse er altså den lille 'dimmer' på 3,5cm, som vokser i min mave, og som vi at gode grunde ikke kender kønnet på, og når Tudse vil ha' indbagt laks med spinat, så skal Tudse få..

B er i Helsinki i denne uge og var heldigvis ikke hjemme i går, da jeg pludselig fik en 'craving' for indbagt laks i butterdej med spinatcreme, som jeg opdagede for lang lang tid siden på supermarkedets hylder, men ikke har fået i årevis, fordi "butterdej ikke er sundt", og der sikkert også er for meget fedt i osv osv. Men i går skulle det være.
Jeg havde allerede kigget i Irma uden at finde det, så da jeg synes at kunne huske, at jeg sidst havde købt det i Netto, gik turen dertil, og jeg fik købe en masse andet, såsom Derma cremer uder parabener og parfumer, luftknækbrød, Special K med Red berries samt andre ting jeg ikke har spist i årevis, men som Tudse bare skal have nu - meget vigtigt.

Nå, men det havde det ikke i Netto - kun den kæmpe udgave med en hel laks i, og det skulle det ikke være. Så måtte jeg i gang med at tænke.. Videre forbi en DøgnNetto, som lige er åbnet, ingen held, videre til vores 'gamle' Netto, som heller ikke havde det, den store Irma havde lukket, så jeg kørte til Føtex, hvor Kvickly ligger lige ved siden af, men til alt held fandt jeg den i Føtex.
Hvis jeg kunne, havde jeg lavet et lille SkaldePer-hop af glæde, men gemte det, da jeg efterhånden var så sulten, at jeg havde fået ondt i maven. Hjem, ind i ovnen, og da kl. var kvart over otte, var der serveret, og jeg kunne, glad og meget sulten, sætte tænderne i den helt rigtig indbagte laks med spinat..mmmmm. Og Tudse blev glad.

Skørt som man pludselig kan få et 'behov' som bare skal dækkes, og intet andet dur. Det har jeg ikke oplevet før. Og jeg ku' sku ikke lade være med at trække på smilebåndet over mig selv, der kørte øen tynd for en dum pakke laks - det er vidst bare begyndelse på Tudses liv med 2 forældre som vil gøre alt for at dække hans/hendes behov.

I aften skal jeg lave Thai-suppe med tigerrejer og torsk til svigermekanikken, og det er også bare guf for Tudse :0)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Tudse vil have indbagt laks med spinat..." er publiceret 20/10-2010 09:39 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.