13 år siden

En Globetrotters Dagbog 11: Hjem igen

En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Nå mine damer og herrer, her ender min rejse så. Det har været et virvar af følelsesmæssig og eksistentiel tumult. Jeg personligt kan efterhånden ikke klage. Indrømmet: mit erklærede mål var at vende hjem med en fransk forståelse og at kunne tale sproget, og det kan jeg hverken eller. Og indrømmet min første plan var at være afsted i tre måneder, og der er gået... elleve dage :) Hah. det jo til at le ad.

Men jeg må sande at jeg har taget gaver meget mere værdifulde med hjem. Oplevelser af tanker og følelser, der alle dage ville kunne slå en menigmand omkuld. Og jeg blev slået omkuld, fik trukket gulvtæppet og fejet begge ben væk under mig. Ja jeg er landet på halen og jeg har grædt min del af salte tårer.

Men fra denne ulykke og eksistentielle hvirvelvind rejser der sig nu en meget mere målrettet mand. Ja jeg ved at det med at rejse, det er ikke så meget mig, men faktisk er det mere manglen på fellowship og kammeratskab der virkelig har gjort udfaldet for min tilbagevending. Det og så det faktum at mestendels af frankrig faktisk ikke er i 3d.

Men hellere sætte baren højt og så ramle ind i den eller endda falde under, end slet ikke at turde at springe.

Men målrettet er jeg blevet nu. Og jeg starter småt. Lige pt. er det at jeg bare skal kunne meditere i 5 min. løse en rubikskube på under 2 minutter og sådanne småting. ting der kan bevise for mig selv at jeg har integritet. Jeg ønsker at blive sådan at når jeg siger jeg gør noget, så gør jeg det.

Jeg er evigt træt lige nu. Jeg har ikke sovet meget de sidste par nætter delvist pga. grublen over denne beslutning med at tage hjem. Men hjem er jeg kommet, og det glæder mig. :)

Set i bagklogskabens 20/20 syn kan jeg se at denne rejse har været en rejse for mit sind, frem for en normal translokalisering af ens legeme. Den spirituelle bevidsthed jeg har fundet overgår langt de forventninger jeg havde.


Så ja det har helt klart været turen værd. :D og skulle nogen nogensinde bruge hjælp til at gøre et lignende trick, måske med mere succes end jeg selv, skal jeg være den første til at stå dem bi.

Tak fordi i har læst med til dem af jer der har fulgt mig følelsesmæssige odysée. Jeg håber så inderligt jeg har givet anledning til tanker eller følelser hos jer :)

Jakob Arndal
- En Globetrotters Dagbog

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En Globetrotters Dagbog 11: Hjem igen er publiceret 20/02-2011 19:22 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.