10 år siden

<det dejligste i verden en lille baby

Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
5 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
2 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
3 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
12 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
i bad med Noa
Peter
5 år siden
Det er et stykke tid siden jeg sidst har skrevet så nu skal der skrives igen.
Det dejligste i hele verden er sket for mig jeg skal være mormor til januar, min dejlige datter på 22 år venter en lille vidunderlig guldklump en dejlig dreng ligger og vokser sig stor i hendes skød en lille dreng som jeg ved vil tage alt min kærlighed verdens dejligste lille dreng kommer omkring den 14 januar.
Bare det at skal se ham komme til verden, være med under hele fødslen er det aller største der vil ske mig at høre mit lille barnebarns først skrig at holde den lille dreng ind til mig give ham alt min kærlighed.
Jeg ser også frem til at støtte op omkring min pige under fødslen, give hende en masse ro og trøst støtte op omkring min søde svigersøn som er nervøs og spændt på at se sin lille dreng komme til verden.
det bliver den største oplevelse jeg skal have.
Når jeg tænker på hvad min dejlige pige har været igennem så er det her det dejligste for hende hun bliver en helt vidunderlig mor, den kærlighed som jeg har givet hende giver hun videre til sin lille dreng min svigersøn ligeså han glæder sig rigtig meget til at blive far og jeg ved han vil offer alt for sin lille familie.
Når man tænker tilbage er det jo som var det i går min datter var en lille pige,jeg husker hendes første skridt hendes første ord det første dejlige lille smil.
jeg husker hendes første skoledag en lille pige på 6 år med en lyserød skoletaske på ryggen en betuttet lille pige som stod foran sin fremtid.
hun var en lille pige der voksede op til en problemfyldt teenager tid med mobberier trusler på sms samt en far med et alkoholmisbrug som hun ikke så meget til, hvad nok var det bedste men hendes selvtillid var helt i bund i dag er den blevet bedre og hun ser optimistisk på livet og på sit liv sammen med sin kæreste og deres fælles lille søn som de begge glæder sig rigtig meget til kommer til verden.
og jeg lever op til min nye tittel som den mormor jeg nu engang bliver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget <det dejligste i verden en lille baby er publiceret 02/08-2011 01:54 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.