Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
19 dage siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 måned, 2 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Operation
Halina Abram...
22 dage siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg drømte igår, well..idag..what ever...at jeg havde kigget på en cykel med en pige..scenen i drømmen var nu, at jeg snakkede i telefon med hende..og var på vej til mit tog..jeg sagde til hende, at jeg var nød til at lægge på, fordi toget var der..og jeg skulle skynde mig at købe en billet..automaten afviste mit betalings kort..hun ringede igen..jeg tog telefonen..og der slutter drømmen så næsten..med tanken om at hun nok ville spørge mig, om jeg ville køre med hende hjem. - åndsvag drøm..uden for alt realisme..har tænkt på hvad den betød..kender ikke nogen..skal ikke nå noget tog..og hvorfor skulle jeg tage ud og kigge på cykel med nogen...så tilbage står der, at jeg nok er mere ensom i denne tid..end jeg har været længe,,..så min hjerne drømmer sig til noget socialt...og ja, har tænkt mange gange på det sidste..at der ikke var noget i mit liv, der var meget værd..men sådan har det været i mange år..og jeg står op hver dag.. - jeg ved min forældre holder af mig, - garfield ville sige big fat hairy deal..- hvordan har du det? spurgte folk engang.. - betyder det noget, - jeg står op hver dag, - det regner, solen skinner, det sner..what ever..nothing really matters..og engang står jeg af ligesom alle andre..sikkert før end andre..med min livstil..hvis der er noget bagefter,..så vil jeg være fri af den materilistiske verden..

en dame ville have mig med i en konkurrance om en date med hende...var ikke interreseret..har mødt hende..hun ville have mig til at vinde,..i know games..i dont play..well, - du vil nok spørge hvorfor jeg ikke ville lege med..men det er ret logisk..var ikke interreseret i at vinde..jeg ved, folk kommer og går..og nogle er bare ikke så vigtige, også ved jeg hvornår det er bedre..at de finder nogle der vil vinde dem..men,..tror ikke folk ser det større billede.

så på blizzcon igår..omkring den næste udvidelses pakke til wow..mere af det samme, + de sædvanlige sjove nye ting..skal nok spille munk engang, - det er næsten en vits..jeg kan allerede høre dig sige det..er du ikke munk alllerede..you know nothing...

Skal ha skiftet pæren ude på badeværelset..der er ikke meget lys mere i den..hader at skifte pære..har altid problemer med at få lampeskærmen af..uden at føle at jeg næsten river hele lampen ud af vægen..

sidder lige nu og ser på en eller anden ganster film på 3+ med en kendt skuespiller jeg ikke kan huske navnet på...filmen er røvsyg, men der er vist ikke andet..folk der bliver skudt ryger flere meter bagud..hmm, - der er sku ikke meget virkelighed i det..ved man bare skal slå hjernen fra og lade sig underholde af filmen..men har lidt svært ved at sætte mig ind i hoved personen..oh well, - sådan er livet.

00:45 - var lige inde i wow..var logget på med en af mine unguildede præster..så var der en der sendte mig en invite til hans nye guild, - kender ikke vedkommede..han havde ikke engang snakke med mig først..Jeg trykkede Nej, hvortil han spørger "hvorfor"..så kunne jeg ikke lade være med at sige det...1. Det er ubehøvlet at invite folk til noget, uden at snakke med dem først. Det ville han vide hvis han havde været med i spillet ligteså længe som mig, - han ville også vide, at ved at invite folk han ikke har snakke med..vil han heller ikke kende kvaliteten af de folk han inviter.. - det ville en GM vide, hvis han havde været i spillet i længere tid..hvilket betyder, at hans guild nok ikke bliver særlig god..da han blot fylder det med alt muligt.. - eller også er han ligeglad, og vil bare have folk med i den..så de kan levle den op for 1 til 25..og give ham guld..men det ville jeg ikke få noget ud af..så igen..dead end for ham...og til sidst..er jeg allerede i 2 guilds..og har min raiding tid dækket..well, skal nok finde en ny igen med alliance præsten..danskerne lider af "lack of vision" - jeg kunne hjælpe dem til langt bedre udstyr, men de foretrækker at rende rundt i gammelt materiale.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget drøm er publiceret 22/10-2011 22:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.