Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
12 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
17 dage siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fredag middag fik jeg en mail fra plejehjemmet, om at min far havde 38,9 i feber. De ville holde øje med ham, og kontaktede mig hvis der skete yderligere. Jeg ringede derned og talte med sygeplejersken. Hun havde valgt at skrive en mail, da hun ikke viste om jeg sov pga. mine arbejdstider. Ville kontakte mig hvis han fik det dårligere. Centeret ringede ca. kl. 21.30 og fortalte at feberen var tiltaget til 39,7, og de havde ringet efter vagtlægen. Jeg var på vej med en patientbefordring til Bække, og aftalte at vi tales ved efter lægebesøget. Vagtlægen ville have ham indlagt med mistanke om en betændelses tilstand. Jeg var inde på sygehuset første gang kl. 23.30, men der var han endnu ikke ankommet. Anden gang var kl. 00.30, og der var han netop kommet ind. Han var endnu ikke tilset af en læge. Jeg gik ind til hans seng og sat lidt og holdt ham i hånden. Han var ikke kontaktbar. Højst sandsynlig pga. feberen. Sad og betragtede ham, samtidig med at tårerne begyndte at trille ned af kinderne. Det var tydelig at se hvordan muskelmassen har fortaget sig i det sidste år. Ordlyden min lille far, er blevet bogstavelig. Jeg har en førelse af, at han ligeså stille glider ud af hænderne på mig. Ved at der er sygdommen som gør det, men det er svær at acceptere, når han pt. er inde i en face hvor det går stærkt tilbage. Har svært ved at bedømme, hvor meget han er bevist om det som sker.

Jeg aftalte med sygeplejersken, at jeg ringede senere på natten. Havde svært ved at koncentrere mig om mit arbejde. Ringede til afd. Kl. 03.30. Blodprøverne de havde taget viste en lettere betændelse tilstand, men ellers fine. De ville undersøge om han muligvis havde en blærebetændelse – hvilket ofte sker ved brug af karakter. Synes at jeg skulle få sovet lidt, og så ringe igen. Det var så det første jeg gjorde. Han var næsten klar til at komme hjem igen. Det var en blærebetændelse som stod bag. Viste ikke at det kunne give høj feber, men det var meget normal fortalte hun. Han ville snarrest blive befordret tilbage til plejehjemmet i en ambulance, og vi aftalte at jeg gav dem besked.

I løbet af lørdagen ringede plejehjemmet. Han havde fået er recept med hjem, og blev spurt om jeg kunne afhente det på apoteket mandag. Selvfølgelig ingen problem. De havde fået med til tre dage. Søndag ringede hans kontaktperson og vækkede mig, og ”forlangte” pillerne. Jeg har virkelig et horn i siden på den heks. Hov det skrev jeg vel ikke! Hun teer sig meget mor bestemmende over for mig. Jeg har bidt det i mig, da, jeg ikke mener at det vil være godt for barnet (min far) med konflikt.

Fik hende dog i sidste uge. Jeg ved virkelig ikke hvem det var jeg talte med fra centeret, da jeg sov da der blev ringet. Registrerede at han manglede penge i boksen, og de gerne ville have nogen dertil. Jeg kørte ned med 1000 kr. Henvendte mig til lederen, da det er inde hos hende pengene er. Hun lignede et spørgsmålstegn, da hun så der lå 800 kr. Jeg gav hende så 800 kr. og tog 200 kr. til hans pung. Da jeg åbnede den, lå der over 300 kr. i……Hmm.

Hans kontaktperson kom ind på værelset. Jeg fortalte hende om pengene, men det kunne hun ikke forstå! Hun begyndte at gøre sig klog på hans tid ved dagkirurgisk amb. vedr. fjernelse af gammelmandsvorden. Jeg måtte fortælle hende IGEN, at han skulle indlægges kirurgisk sengeafdeling, da de ikke havde tid på den anden afd. Nå svarrede hun fornærmet, men vi mangler også den hårtrimmer, som DU har lovet at skaffe. Jaa svarrede jeg. Den har lagt der fremme i reolen i 14 dage. Jeg frydede mig at få skovlem under hende. Noget fornuftig har jeg dog aftalt med hans kontaktperson. Jeg opsiger hans avis avisabonnement. Den interesse ham ikke mere. Vil hellere høre musik – hvilket giver forståelse for hans sang, eller se tv.

Jeg vil endvidere have lavet en klar og nedskreven aftale med ældrecenteret mht. hvilken kontakt og hvornår. Den der ”jeg vækkede dig vel ikke” pga. han mangler underbukser. Kan godt vente til efter middag. Står som regel op ca. kl. 13.00 når jeg har kørt nat. De skal selvfølgelig underrette mig mht. alt om hans fysiske/psykiske ve og vel, hele døgnet rundt.

Mindstemanden har damebesøg. Vil anbefale ham at få værelset lyddæmpet; -))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Åh farmand er publiceret 05/03-2012 21:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.