12 år siden

Enough's enough

Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
10 år siden
Så er det i dag, at jeg skal til samtale 2. Jeg har lavet en Whole Brain test og skal præsentere en case. Casen har jeg arbejdet på i et stykke tid nu. Aner ikke om det er nok. Men enough's enough. Vinklen ligger sådan i periferien af, hvad der er mine kompetencer. Men jeg har tvistet den lidt. Jeg synes selv, jeg har gjort mig nogle gode tanker og fået sat det hele nogenlunde godt op. Jeg er nu ved at øve og finpudse præsentationen. Jeg har lavet den sådan, at jeg i caseopgaven (som var rimelig generel og åben) har indsneget eksempler og referencer til opgaver jeg før har løst og en idé til et dialogværktøj, som jeg sidste år lavede nogle løse skitser og prototyper på, en idé, som jeg tænker, kunne have et stort potentiale i forhold til deres processer. Og en idé, som jeg ved, at jeg kan snakke meget begejstret om på en måde som også udfolder og illustrerer min måde at tænke strategisk på. Well, jeg har sommerfugle i maven, men alligevel en bund af is, fordi jeg føler mit materiale er gennemarbejdet, og jeg synes det har relevans.

Nu beder jeg bare en lille bøn til mandagsguden om lidt held, god karma og også til at jeg IKKE kommer til at hoste min ene lunge op på bordet undervejs, og i øvrigt ikke snøvler alt for snottet, for jeg er stadig syg. Min stemme er skrotrusten og jeg kan ikke få den til at lyde ren uanset hvor meget te og honning jeg pøser på den.

Åh og så er jeg lidt bekymret for, hvad de tænker om den der Whole Brain test. Jeg ved godt, at der ikke er nogen rigtige eller forkerte svar, men jeg fordelte mig i points ligeligt ud over tre af felterne. Så jeg er ikke sådan klart en 'A' eller en 'B' men mere en BCD. Vi får at se, jeg er jo den jeg er, uanset, og hvis de ikke kan bruge det, ja, så er der ikke meget at gøre.

Wish me luck.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Enough's enough er publiceret 07/05-2012 10:59 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.