Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
6 år siden
Nej, hvor fik jeg taget mig sammen i går, var da eller ved at tro, at energien helt havde forladt mig. Måske var det et besøg i haven, der fik sat lidt skub i mig. Selv om der lå et fint lag hvidt sne ud over det hele, kun forstyrret af små fugle spor og en enkelt kat, der havde sat sit aftryk, så kunne jeg i et hurtigt syn se gulerødder persille og andet sundt spiseligt, fri for alt for megen indblanding fra industrien, der i denne vinter har vist sig fra en noget uheldig side.

Hvis ikke det var haven, der inspirerede mig, var det måske fordi jeg fik malet nogle af mine møbler i helt andre farver. Den slags aktivitet giver altid ekstra arbejde, som man nok ikke lige havde forudset. F.eks. nye gardiner og også nye stænger. Det med stængerne kræver en handyman, nå det får jeg nok løst.

Når der næsten er tre m. til loftet, må man sy selv. Gudskelov bor jeg i en mindre stationsby, hvor alle kender alle, så det var bare om at lade et ord falde i byens bedste indretningsbutik. Jeg og en veninde fik lov til selv at klippe disse lange baner på det store bord i butikken. Nu ligger de så og venter på at blive syet.

Det næste var nye puder til mine spisestuestole, både sæde og ryg. De er nu klippet og syet, og det ser faktisk rigtig godt ud. Forhåbentlig får jeg ikke flere "gode" ide'r lige med det samme. Nu tror jeg at jeg vil hellige mig mine billeder, med foråret kommer også lysten til nyt på væggene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyst til nyt. er publiceret 22/02-2013 19:57 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.