Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
5 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
8 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
8 måneder, 27 dage siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
8 måneder, 26 dage siden
Altså, jeg har spist meget jernholdige sesam- og hørfrø. Spiste senere lidt primitiv humus (kikærtemel rørt op i mælk) med hvidløg i. Der er også ret meget jern i. Til sidst blev det til linser kogt med peberfrugt og løg + krydderier. Også meget jern og i alle tre slags mad tillige mange proteiner.
Det er en super endagskur, hvis man er meget sulten og ikke føler sig så frisk.

De der frø, som jeg spiser. De bliver kværnet i en el-kaffekværn og denne melagtige ting bliver moset ind i en banan. Det er god bananmos og frøene smager krydret i retning af kanel. Humus er der vel ikke mange, som spiser i vældige mængder, og det tror jeg heller ikke, man skal. Men kan man ikke lide konsistensen, så knal et æg i og et revet løg, persille og et fed revet hvidløg. Så er der til at lave falafler.

Er du i tvivl, så kig på de sidste par dages diæt. Har du ikke spist kød, og indeholder de sidste par dages mad ikke meget jern, så kan det være, at du trænger. Det ved du, hvis du føler dig træt og ikke kan koncentrere dig om en sudoku eller kryds-og-tværs. Et par enkelte reflektioner over det, du lige tænker på NU kan også gøre det...hvis du bander og svovler eller er grådlabil, så top op og spis det, du ikke har spist i to dage eller en uge. Den der fred og rene koncentration om bare at få tingene gjort er så befriende. Det ved jeg efter mit selvmordsforsøg.

Altså ikke alle mangler jern, men det er nemt nok for mig, for jeg føler svimmelhed og noget nær besvimelse, når det er tid. Men jeg har nu lært at styre det. Dog mangler alle sikkert et eller andet.

En pose kikærter på 400 gram kan fås for omkring 19 kr. Med det vil jeg sige, at det er ret billigt at spise, hvad man har brug for. Lige nu kører fjernsynet i baggrunden, og de snakker om antidepressiv medicin...at der er usikkerhed og tragedier forbundet med det. Hvad hvis vi bare skal lære vores egen private kropskemi at kende?

Jeg klarer mig med kaffe, the med citron, lidt brød, frugt, gulerødder...altså almindelige ting i dag...og noterer mig, at jeg spiste frokost ude i går, hvor jeg blev eksponeret for den parfume, som befinder sig på service og bestik via opvaskemidlet. Dette er jeg allergisk overfor, men min efterfølgende diæt på samme dags aften virkede bedre end antihistaminer. Antihistaminer kan nogen gange lægge eksemet ned, men ikke den overmassive sult. Det klarede den tilpassede diæt til gengæld.

Det er rart nu at kunne gå ud og spise med venner og familie.a

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har dopet mig med jern er publiceret 15/04-2013 09:06 af Camilla Rasmussen (II) (Camra).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.