10 år siden

Ned i gear

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
13 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
4 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
6 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
2 måneder, 23 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
8 måneder, 22 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
28 Dage senere, med Sandr...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 21 dage siden
Nej, det er nu ikke fordi det går op af bakke... det er mere ned i tempo, fordi der er ikke er en masse jeg skal nå. Det er total afslapning i øjeblikket, mest på drengenes betingelser, Legoland, stranden og zoo er det blevet til indtil videre.

Nu er jeg dog kravlet ind i skyggen af den store eg, bevæbnet med min trofaste Lenovo og rigelige mængder vand, Maria har smidt sig på et tæppe og slikker sol, uden en trævl på kroppen... det er en af fordelene ved at bo midt på bøhlandet med langt til nærmeste nabo. Drengene sidder i stuen og ser tegnefilm. De var godt trætte efter vi leget uden for hele formiddagen og øvet i cykle uden støtteben. Jeg har sat et kosteskaft på begge cykler, så vi kan løbe ved siden af dem og holde lidt fast, mens de øver sig i at holde balancen. Der mangler så lidt endnu, før de kan cykle helt selv, men for b1 går det nu stærkt med at lære det.

I morgen skal jeg til en slags job samtale klokken tolv, ved et firma i Vejle. Eller det vil sige jeg er blevet inviteret til frokost og løs snak om mulighederne. Fik en henvendelse via LinkedIn i starten af sidste uge, og har snakket med dem et par gange siden. Så i morgen har de inviteret på frokost og så kan jeg "samtidig se staldene" som han så smukt udtrykte det. Jeg har nu ikke de store forventninger til, at det bliver til noget, men jeg netop surfet rundt på deres hjemmeside, for at danne mig et indtryk af hvilken forretning de driver, samt søgt lidt på dem, for at være bare en smule forberedt.

Får i øvrigt stadig rygter fra mine gamle kollegaer, om hvor galt det står til på arbejdspladsen og hvor trætte folk er blevet af Kenneth. Et par af dem var forbi til grill i fredags, Thomas kom med et par virkelig gode bøffer fra slagteren, som tak for hjælpen fra forleden. Jeg havde nu sagt til ham, at det behøvede han ikke, men det er typisk ham at ville gøre gengæld. Hvordan Helle fik inviteret sig selv med sidder jeg faktisk at bliver lidt i tvivl om, det må være Thomas der nævnt det for hende... nå, men hun havde da gjort sig den ulejlighed at tage vin med, så det blev faktisk en herlig aften.

Drengene elsker Thomas, fordi han tager sig tid til at lege lidt med dem, og så er han kanondygtig til at tegne, en to tre og vupti så havde han tegnet en mindre zoologisk have til dem hver. Har sat dem op på køleskabet, for de er super gode. På den ene er der bl.a. giraf der stod med halstørklæde på fordi den havde ondt i halsen, og den anden en elefant der sprøjter vand efter krokodillerne.

Nå, men det passer lige med at jeg kan nå at komme i motionscenter inden frokosten, Maria har lovet at tage sig af drengene, hun vil tage dem med i legeland, så de kan få brændt noget krudt af det. Indtil videre er det gået meget godt med at have dem hjemme, men jeg ved af erfaring, at der skal ske noget ellers ender de for ofte i totterne på hinanden. I børnehaven er de i hver sin gruppe, så de ikke er sammen 24/7 - det bliver de hurtigt her hjemme. Selv om Maria er rigtig god til at hjælpe at skille dem lidt ad, enten ved at den ene hjælper i køkkenet med maden, eller tager med ud at handle... bare der lige er en pause på en times tid så i ny og næ, så går det egentlig meget godt.

På fredag kommer Marias forældre i øvrigt til frokost. Jeg er stadig en smule nervøs, ok en del nervøs, selv om Maria bliver ved med at sige at det nok skal gå... hun siger det bliver meget værre når jeg skal møde hendes to brødre og søster, for dem kan hun ikke særligt godt med. Hun vil rigtig ud med hvorfor, så jeg er holdt op med at spørge indtil hvorfor, det må hun fortælle, når hun synes tiden er inde til det. I det mindste har vi ikke planlagt noget med dem - endnu.

Er ved at arrangere at J og C passer drengene lørdag og søndag. His det klapper, vil jeg overraske Maria med en hurtig udflugt til staden med overnatning. Synes vi trænger til en aften ude, og uden drengene - så vi også får voksentid ud af ferien.... kunne passende lige liste ind og ringe til J nu, krydser fingre for de kan.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ned i gear er publiceret 16/07-2013 15:27 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.