Jester - og prøven..og den ironiske sandhed

Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
12 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hey dagbog, - i blandt alt det positive i går, - var der også en enkelt sky, - en hulemand med tatto's - jeg ikke fortalte dig om, - hvilket føre min hånd til de næste par valg muligheder til dirty moves. - I går snakkede jeg med en, der spurgte mig om wow, - så kommer ham tatoo fyren så hen og siger,, at det kan godt være han selv spiller, men hvis folk snakker for meget wow med ham..så nikker han dem en skalle..jeg grinte af ham, - he just f..ed himself..jeg kan lade det sive ud, hvilket attitude han har overfor andre, hvis han ikke lige kan lide andres samtale emner..det skal nok ende med at isolere ham..2. jeg kan sige det til læreren..eller jeg kan 3, gøre ham opmærksom på..at det ikke er måden han gennemføre en uddannelse på, snarere måden han starter med en tur i hotel gitterly... - i am not impressed..wich one is most mean!?

14:45 - kommer nu, - er lige kommet hjem fra en Dansk prøve..jeg kunne ikke lide læreren, hun virkede som om hun havde næsen for langt i sky...så da hun kom til opgaven der lød..at vi skulle læse en tekst, og svare på nogle spørgsmål bagefter..så rakte jeg fingeren op, like the sob that i am...og spurgte om man måtte strege ud i teksten som man læste..for bedre at huske det man læste? - uuha ja,..sagde hun,..det havde hun glemt at sige...det var en god teknik...og blablabla..*hehe* i only asked, to show that i am on another level..

et spørgsmål lød..læser du lidt eller meget..sorry, måske er det bare mig der er træt af ikke at have sovet hele natten..eller også såååå..how much is alot? snakker vi 2 Pixi bøger..eller skal vi ud i Peter Høeg's samlede værker på et par dage? dårligt spørgsmål..skrev det..

så var der møde med kontakt læreren..han sagde vi havde fri i morgen og fredag,- og jeg citere næsten " så vi kunne for den sags skyld lægge med "duuuuttten" i hånden" de dage... - Jester kom over mig, - med sin vrede stemme...sagde jeg, -"I need bigger hands" folk lå flade..top that one...jeg har ladet Jester tale for mig..lukket ham ud af sit bur..så at sige..jester er mig,..bare skruget om på max, og med attitude.

21:43 - hey dagbog, jeg regner med at denne lille ekstra tekst bliver glemt..gemt bag alt det gamle..for virkelig at forstå denne sidste del, - sæt, Donovan over, med "Catch The Wind" -

Så mange kigger, smiler, men intet sker..ude i verden er jeg faktisk super god til det med at snakke med folk, når jeg vil..når jeg synger, og laver min stemme om..kan jeg noget..jeg har ordet i min magt,..og der hvor du dagbog, kender en anden side af mig, er der igen andre der gør..kun hende fra jobcenteret kender ironien..det der gør mig til Jester..min humor..i dag var folk også flade af grin..og når jeg er hjemme saver jeg kærligheden så meget, og ved, at jeg på trods af alt det gode, ender ensom..husk musikken..jeg tænker tit på, at jeg ikke gider verden mere..the funny man is crying, alone..og alt hvad jeg har gjort, ALT..også en del af det dårlige, gør jeg som svar på denne viden..denne uretfærdighed..nogle tror, at sådan er jeg bare..hahhah..det kender mig ikke..jeg kan se varme i andres øjne..når de ser på mig..Men, - musikken..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jester - og prøven..og den ironiske sandhed er publiceret 06/08-2013 08:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.