Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Har købt elevation seng! Vores seng har efterhånden set bedre dage! Købte den for ca. 25 år siden som en himmelvandseng, men fik senere boks madaraser i. Meningen med denne er, at den skal slibes ned og lakeres op igen. Derefter kommer den ned i kælderen, og fungere som sommer resistens/ gæsteværelse! I forbindelse med alt dette, har jeg fået soteret mine bøger. Nogen er smidt væk, og andre afventer jeg svar fra min engelske svigermor, mht. de historiske bøger jeg har fået af hende! De er ikke noget jeg har lyst til at give mig i lag med, men kan ikke lide at smide dem ud uden hendes accept!

Jeg har haft ondt i min venstre arm i nogen dage, og i går vågnede jeg med smerter i alle led og kanter. Sådan lidt influenza artig, men uden at være det! Har også haft menstruation smerter, samt kraftige hedeture, men det var jeg blevet advaret om kunne komme efter undersøgelsen! Tiden til indkaldelsen føles uendelig lang! Jeg er efterhånden også blevet tjekket i hoved og røv i forbindelse med at jeg har haft det skidt!

Har bestilt en ny bil i dag og valgt en mindre model, men med det samme udstyr! Det "sparre" jeg omkring 120,000 kr. på! Jeg går meget op i ekstra udstyr på den måde, at det skal være et godt arbejdsmiljø med bl.a. ergonomiske sæder. Desværre kan jeg ikke få fradrag mht. at forebygge evt. ondt i ryggen, men jeg kan godt få for to indbyggede børnesæder i bag! Det hænger ikke rigtig sammen! Sælgeren vil undersøge (hvor meget)komparation fra fabrikken, og forventer at give svar i løbet af et par dage! Jeg har et beløb i hovedet, som jeg synes vil være ret og rimelig, men nu må vi se!

Er meget træt i dag, men skal holde den gående til Claus kommer hjem. Han er ude og spille golf et eller andet, og kommer først hjem omkring kl. 21.30! Skylder ham faktisk en halv runde fra Italien, da jeg blev sat af ved niende hul! For det første havde jeg ikke sovet ret godt i flere dage, og så løb kameraet tør for strøm! Claus synes at jeg skulle gå op og i seng, så resten af dagen ikke var helt ødelagt for mig!

Må hellere finde et eller andet at begive mig i gang med, så jeg ikke falder hen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Støvede bøger er publiceret 13/08-2013 19:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.