9 år siden

Sommeren er kommet!

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Solen skinner fra en skyfri himmel, vasketøjet hænger og tørrer, så duften af lavendel-vaskemiddel hænger i luften. Ud af højtalerne høres Bob Marleys rytmiske toner, og sommerfølelsen har bredt sig i min krop! Jeg er så helt igennem fyldt af energi og glæde - Jeg ved slet ikke, hvor det kommer fra, måske fra de vitaminpiller, jeg er begyndt at tage hver morgen.
Sommeren plejer at være næste uudholdelig for mig. Pollenallergi og en lys hud, der absolut ikke er modtagelig overfor solens stærke UV-stråler. Men i dag har jeg tilladt mig at nyde vejret, mens jeg sidder her på terrassen, iført shorts, en kop the ved min side, afslappende musik og med bog min yndlings bog nummer 46 af min yndlings bogserie i hånden (Sagaen om Isfolket).
På græsset ligger min veninde og soler sig. Jeg håber bare, at hun får en smule farve, så man kan se det kunstværk, jeg har tegnet på ryggen af hende med solcremen - Hun slår mig nok ihjel, så dette er muligvis sidste dagbogindlæg fra mig. :)
I går var en lang dag. Vi fik sat hylder op i lejligheden, og efter et fem måneder ligner stedet endelig et rigtigt hjem, og sprutten har fået en værdig plads på væggen, stående i en kasse fra et gammelt bornholmerur - et af mine mage utallige kreative projekter.
Vi fik også samlet grillen, og den skal indvies i aften. Kyllingebrystfileter, grøntsags spyd, gulerodsalat, hvidløgsflutes og en bags kartoffel, så bliver det ikke meget bedre end det!

Dejligt med optur på en ellers kedelig onsdag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommeren er kommet! er publiceret 22/04-2015 13:17 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.