5 år siden

FYRET!

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
13 år siden
Pas på hvad du ønsker dig! Jeg siger det bare...

I går ønskede jeg mig, at nogen ville tage ansvaret, at nogen ville tage en beslutning og gøre det for mig, som jeg egentlig godt selv vidste at jeg skulle, men som jeg havde meget svært ved; at melde mig syg, eller endnu værre, sige op...og mine bønner blev hørt.

I dag havde jeg et møde med min chef og én fra HR, da jeg for en måned siden meldte ud, at jeg havde problemer med stress og havde brug for noget hjælp til at rette op det.

Jeg havde forberedt mig grundigt, men havde stadig ikke taget en beslutning om, hvad jeg ville, så da min chef afsluttede sin første sætning, og det stod klart for mig, at jeg var blevet fyret, var jeg fuldstændig i granatchok!
Det er jeg jo nok lidt stadig, men alting gik så stærkt, og mit sind hægtede sig straks ved den sidste gang jeg følte sådan, og det var da jeg fødte min lille datter på 1 time.

Jeg tudede, jeg blev vred, jeg kom til at svine min kollega til, jeg bad HR damen om lige at slappe af med de "formelle oplysninger", jeg skrev under på fyresedlen, som jeg ikke læste et ord af og sagde, at jeg ville kontakte fagforeningen og fik også sagt en masse andre ting, men i det store og hele, vidste jeg godt, at det her var den bedste løsning, for alle..og egentlig mest mig.

Egentlig underligt at jeg oprettede profilen her i går og skrev det første indlæg, egentlig underligt at jeg blev kontaktet af en vildt dygtig iværksætter i dag, som jeg vr i tvivl om hvor vidt jeg havde overskudet til at hjælpe - det har jeg nu.

I dag er dag 0, eller måske var det det allerede i går - det her er i hvert fald en ny start, og jeg får 4 måneders løn og fritstilling fra på tirsdag med i hatten - ikke så ringe endda...når det nu skulle være.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget FYRET! er publiceret 27/10-2016 15:42 af Christalavista.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.