Rygestop
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det har været en rigtig dejlig dag. Først på arbejde, hvor beboerne var glade og godt tilpasse. Fik lov at hjælpe en "vanskelig" beboer med et bad, vaske hår og sætte curler i håret uden problemer, men derimod samarbejdsvillig, når jeg blot fortalte hende på en stille og rolig måde, hvad der skulle ske. Senere på dagen følge hende til fodpleje - ej heller der nogen form for vanskeligheder. Det blev istedet til små succeser, som er en fortjeneste i sig selv. Jeg kan godt lide, at arbejde sammen med de gamle demente mennesker, som hver har deres personlighed. Ikke en dag hos dem er ens, og for mig er min fornemmeste og vigtigste opgave, at skabe trygge og gode rammer omkring dem, så de føler, at de får en god og indholdsrig dag.

Apropos arbejde - der lå brev til mig, da jeg kom hjem - fra Parkinsonforeningen. Jeg er blevet optaget på weekend-kursus for parkinsonramte i erhverv. Det foregår en weekend i november i Odense og vi bliver 20 personer ialt på kurset. Jeg glæder mig allerede og forventer, at have fået sat en masse problemstillinger på plads, når jeg vender hjemad igen. Det er min fri weekend - har også sørget for, at holde fri om fredagen. Jeg har bestemt mig for at tage med toget til Odense, så jeg skal bare sidde og slappe af med en god bog eller måske tage en lille lur på vejen derover.

På vej hjem fra arbejde var jeg på posthuset efter en pakke med tøj, som Anne og jeg havde bestilt gennem et postordrefirma. Anne fik smart bluse og en lækker cowboynederdel - bukserne og jakken, som hun også havde bestilt må hun dog vente med at få til midt i november. (Øv) Jeg havde bestilt en tunika. Den så bare så sød og flot ud på billedet i kataloget, men hold op, hvor blev jeg skuffet, da jeg stod med den i hænderne. jeg gad slet ikke prøve den. Den svarede slet ikke til mine forventninger - heldigvis kan jeg sende den retur og få mine penge igen. Sådan er det - nogle gange er jeg heldig - andre gange mindre heldig. Jeg var heldig at få et gratis dampstrygejern med. Jeg har endnu ikke prøvet at stryge med det, men det ser ud til at være noget godt kram. Det er da ikke så ringe.

En anden god ting, som også hændte i dag, var at få en lang snak i telefonen med min søster, som bor på Sjælland. For tiden har hun problemer med helbredet - så jeg prøver at give hende min menneskelighed. I sådanne situationer er det træls, at vi bor så langt fra hinanden, men en telefonopringning, et lille brev i ny og næ eller sende andre små opmuntringer til hende - det kan jeg gøre.

Og så glæder jeg mig til weekenden. Der får jeg besøg af mine to net-veninder, som jeg har kendt i snart et lille år nu. Det er anden gang vi skal mødes - så går snakken og vi skal hygge og pjatte og spise. Jeg må også have planlagt en bytur rundt i gamle Ribe og måske en køretur ud til Mandø Ebbevej. Om søndagen vil vi en tur til Tyskland, når de nu er så tæt på grænsen. Vi tager afsked med hinanden dernede, inden de snupper med motorvejen tilbage mod Århus og Frederikshavn og jeg kører ad hovedvej A11 hjemad igen.

Så er det tid at logge ned, lufte hund, børste tænder og gå til ro.

Hyggehejsa fra en temmelig glad Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er glad i dag. er publiceret 23/10-2003 22:32 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.