Tæt på 40 kilo

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Hej dagbog, jeg er tæt på at ha smidt de 40 kilo. Håber jeg når dertil engang imorgen.

Mit hoved er dog gået igang med sætnings calibrering. Hvorfor? Fordi min nye kæreste vil have mig med et par steder, hvor der findes nogle folk, som tror de kan fortælle folk noget. Det er en dårlig ide at prøve det på mig. Jeg har fået et hint om, at en gerne så noget..kreativt..og jeg er ikke til den slags kreativitet..mit område er sproget, nærmere defineret, hvordan man slår folk verbalt. Det er ikke noget jeg gør konstant, men min egenskab er sat til " selfdefence" - if he wants to step into my arena, he will lose. Never play chicken with a guy, that is willing to loose everything, in order to win a single battle...
Never compromise, not even in the face of armageddon.

Så, jeg er igang med at køre alle de mulige sætnings svar igennem jeg kan komme i tanke om, for svar og modsvar...når folk siger, at det altid virker som om jeg har et svar klar...så er der en grund..they have only started a chess game of words, that i have already played.

Ja, jeg er blevet overrasket engang..jeg havde aldrig tænkt på, at nogen kunne tage fat i mig udenfor min opgang, og sige de var politiet, og måske være det,.da jeg ikke havde gjort noget,.that surpriced me, especially his hold...derfor slog jeg videoer op med, hvordan man bryder disse tag..skulle noget imod forventning ske igen.

Mine noter, der er gennemspillet har gjort, at jeg kan sige og gøre det rigtige..det har blandt andet lært mig, kæmp ikke via en mobil telefon med en pige...brug face to face..for selv om man har ret, er det for nemt at blokere..

Det er som når religiøse kommer med de samme gamle svar som andre har forsøgt før..de bliver sat game over, for modsvaret er stærkt og allerede klar. Hvis de bare kunne sige noget nyt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tæt på 40 kilo er publiceret 31/07-2018 02:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.