20 år siden

Polterabend

Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Vi holdt polterabend for Birthe i går, så det føles absolut som "dagen derpå"....

Mine københavner-børn og -svigersønner kom hjem fredag aften, hvor vi alle hyggede og snakkede og glædedes over gensynet med hinanden. Samtidig stod jeg i køkkenet og lavede lasagne til op over begge ører - det skulle bruges til afsluttende middag lørdag for hele polterabend-selskabet, altså både Birthe's veninder og Runes venner...

Kl. blev næsten 2 inden jeg var i seng fredag aften/nat, så det var med meget små øjne, vækkeuret blev slået fra igen lørdag morgen før kl. var 7, men vi måtte jo op og igang med denne spændende og forrygende dag, der ventede os allesammen. Drengene skulle starte allerede kl. 9 med at indfange Rune fra det job, han troede han skulle igang med, og vi piger skulle starte ved 11-tiden.

Nu kan jeg jo af gode grunde kun fortælle om pigernes forløb, men det blev altså en både sjov og god dag...., der starte lidt skævt. Birthe arbejder på Jensens Bøfhus her i Vejle, og Bente (tvillingsøsteren) havde aftalt med dem, at de skulle sætte Birthe på arbejdsskemaet til lørdag kl. 11,30 hvor vi så ville være der og indfange hende. Da vi ankom, viste det sig, at de først havde sat hende på skema til kl. 12, men den søde tjener, som var på arbejde, ringede til Birthe og fortalte hende, at der var drøntravlt, så hun måtte bare skynde sig at komme..! Samtidig fik han alle os ca. 15 piger placeret ved nogle borde og serverede både øl og cola for os - det var altså service..! Da Birthe ankom, blev hun så mødt af os allesammen, - hun blev iklædt prinsesseskørt og ført til byens rådhustorv, hvor vi mødtes med Rune og hans flok. Rune er sergentelev og blev derfor sat til at holde exercits (stavet rigtigt..?) med hele flokken - det var sjovt.!
Derefter skiltes drenge og piger igen, og vi piger fik lidt frokost og kørte derefter til paintball med Birthe. Lige her sprang Runes mor, Inger, og jeg fra selskabet og fik lidt styr på aftensmaden - den før omtalte lasagne, hvor hun havde lavet lige så stor en portion, som jeg.
Vi stødte til selskabet igen lidt senere på en danseskole, hvor alle blev undervist i at danse Swing m.m. - det var altså også sjovt...
Dagen var nu ved at være gået, og vi kørte alle ud til Runes forældre, der har et dejligt stort hus, som kunne rumme os allesammen - vel ca. 40 mennesker, tror jeg, vi sluttede med at være til aftensmaden. Vi tilbragte nogle vældig hyggelige timer sammen der, inden nogle af os blev trætte ( bl.a. den "gamle" mor her...), og andre havde lyst til at kikke lidt på Vejles natteliv.

Jeg faldt om på sofaen foran mit fjernsyn ved 22-tiden og blev vækket da nogle af de unge mennesker kom hjem over midnat engang.... flyttede mig i min seng og sov til lagt op af formiddagen i dag.... Hold da op, hvor var det godt bare at sove ud..!

Nu har mine gæster så pakket deres bagage og er kørt videre herfra for at besøge andre familie-medlemmer, inden de sætter kursen mod København igen senere på dagen.

Jeg har så bare resten af dagen helt for mig selv... Faktisk skulle jeg har været med Peter til en familiefødselsdag i Hjørring i dag, men kunne slet ikke overskue at skulle med tog tidligt i morges, så jeg har meldt fra til det.
Det er lidt underligt, at vi holder weekend hver for sig denne gang, Peter og jeg - det er meget, meget sjældent at det sker, så jeg må da indrømme, at nu hvor jeg igen er helt alene her, mærker jeg tydeligt savnet af ham, og glæder mig bare til vi ses igen, forhåbentlig inden ret mange dage.....


God søndag derude....!
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Polterabend er publiceret 16/11-2003 13:02 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.