Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
11 måneder, 23 dage siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
12 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Dit sprog, kære ven... di...
Bjørn Langki...
4 dage siden
Tomhed
Majtb
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
3 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
...Så lang blev snakken med Jude her til aften. Det var råhygge, det var rart og det flød bare. Jeg havde ingen anelse om at der var gået så længe, jeg tippede måske en halv time? Snakkede med ham til han gik i seng.

...For første gang snakkede han om sin far - som åbenbart er en brokkerøv. Der kommer også fortæller på bordet om søsteren og planerne for weekenden. Det betyder, at Jude er på vej tilbage i overskuds-mode igen. Spurgte om hjælp til at hente en sofa - han afviste det ikke men sagde heller ikke ja. Han snakkede videre om, at han godt kunne forstå at jeg var træt af luftmadrassen. Det blev til snak om fodbold, om arbejdet, om kontorstol, om sur far, om mors dag, massage og planer for weekenden.

I'm happy. Det var dælme en god snak.
Snakkede med Grey til klokken 1 i går, øvede mit i at være åben og sårbar og oplevede IKKE det frygter mest, nemlig at blive nedgjort eller pisset på. Jeg vokser helt vildt med de oplevelser og føler samlet set at jeg er et rigtig godt sted pt. Det er lang tid siden jeg har haft en af de der altoverskyggende nedture. Jeg håber følelsen varer ved, det er bare bedre uden det møg!

Jeg skal være bedre til at skubbe til mine grænser på det punkt kan jeg mærke. Lidt af gangen. Bare nyde det gode, stille og roligt.

Min ene veninde himler op og er mega utålmodig med ham hun har gang i. Så svarer han ikke i flere timer, eller 8 timer og der er i det hele taget meget at brokke sig over. Hun tæller ALT og holder regnskab. Jeg forstår det ikke. Jeg prøver at anbefale hende at hun slapper af og er i nu'et i stedet. Hvis hun har lyst til at skrive til ham, jamen så skal hun jo for pokker bare skrive! Vi griner lidt - for når han så skriver til hende og det hele er godt, kan hun heldigvis godt se hvor dum hun er. Det er lidt sødt. Hun er 39. Vildt at man aldrig ændrer sig på det punkt.

Min anden veninde, er kæreste med en weekendnarkoman. De er sammen HELE tiden, som i, HELE tiden. Han behandler hende ok, men der er godt nok ikke meget respekt i det forhold. Han behandler hende som en prinsesse når de er alene - og så dog. Kan ikke lade være med at tænke at der stikker noget under. Han snakker om hende når han er sammen med vennerne - hele tiden. Når hun så er i nærheden, jamen "så boller de bare". What the f*ck. Han blev taget med narko på sig forleden. Testet positiv ved blodprøve, så kørekortet røg eller også hænger det i en tynd tråd. Løsning: De har byttet bil. Resultat: Hun blev stoppet, skulle aflevere prøver og kædet sammen med ham. Flot. Jeg har forsøgt at støtte hende men samtidig fortalt hende at hun skal forlange god, ordentlig behandling. Det er svært for hende. Hun har en type - og hun er ikke gammel nok. Hun fylder 25 næste gang. Jeg er inviteret med til festen, men har sagt nej tak. Jeg kan ikke feste sammen med den slags mennesker, jeg er simpelthen for sippet og for gammel.

Midt imellem sidder jeg og nyder at det ikke går så skide stærkt i mit liv. Jeg har en psykologtid på lørdag, som jeg lige nu overvejer hvad skal handle om. Usikkerheden og sårbarheden skal vist på banen tænker jeg. Ikke fordi jeg behøver at skilte med det, men fordi jeg skal turde... Jeg tør godt jo... Jeg har fundet en god gut, som ikke brænder mig af når jeg krænger mit hjerte ud - og jeg snakker ikke kun om Grey...

Jeg synes der sker mange gode ting i mit hoved i øjeblikket.

Fik massage på min skæve krop i dag. Først lå jeg bare og havde ondt i hele venstre side - ikke det vilde i højre, men venstre, som tog hele slaget. AV for pokker! Hele vejen fra nakken, skuldrene, ribbene (hvordan det næsten kan lade sig gøre) ned over brystet, maven og både bagpå omkring lænd og hofter baller og lårene. AV AV AV! Hele vejen ned i foden var det bare som om at jeg havde fået seriøse tæsk. Hun var vist lidt bekymret på et tidspunk, men kunne ikke rigtig kommunikere og spørge. Jeg havde RIGELIGT at gøre med bare at trække vejret. Puha! Gik derfra lidt skuffet, ventede på den der forløsende følelse og afslappethed som jeg havde forventet ville komme. Den er først på vej nu her - næsten 10 timer senere, men nøej den kommer også nu.

Min skuldre falder stille og roligt ned fra himlen, mine rygmuskler er også ømme. Min balle snurrer ikke, men det gør min lænd til gengæld. Mine ben føles som to pinde der glæder sig til at ligge ned lige om lidt.

Først, lige en røvfuld arbejde, men heldigvis mest fordi jeg synes det er hyggeligt lige nu. Flirter med tanken om at blive hjemme fra Farum og bare give den gas her ved skrivebordet.

Jeg har det godt. Rigtig godt.
Det er godt nok længe siden sidst.

Sov godt <3

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1:20:18 er publiceret 06/05-2021 23:40 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.