1 år, 3 måneder siden

Godnat

Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 år, 4 måneder siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Jeg er her for at skrive
Bjørn Langki...
3 måneder, 23 dage siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 1 måned siden
Livsperspektiv
Flickarocks
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
1 år, 5 måneder siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Det er ikke let
Baru
26 dage siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
12 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
7 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
4 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Snakkede med Jude i går.
Han er presset, opfører sig presset, havde spillet en kedelig fodboldkamp og havde fart på.

I dag skulle han starte tidligt på jobbet, fordi han er bagud.

Jeg kan ikke finde ud af hvorfor fokus er så meget på at han har travlt. Jeg ved ikke om at prøver at fortælle mig, at han har desperat behov for at vise verden, at der er styr på det hele og at han er typen der bare knokler på. Han arbejder hårdt - jovist.

Jeg tror det er et råb om hjælp.

Spurgte ind til torsdag i næste uge, som er helligdag, han vidste ikke helt hvad han skulle, men det ville han da finde ud af. Optur.

Jeg skal have fundet ud af, hvad har selv tænker og synes.
Er det fint nok at jeg buldrer igennem og insisterer?
Jeg har tænkt mig stille og roligt at skrue op for vores snak, det er bedre at snakke med ham efterhånden som han lukker flere ord ud og de vælter ud af ham nu. Det er ret fedt.
Fortalte ham om den aftalte jeg har med en headhunter mandag om legetøj. Stillingen er i København. Han var dampet af og havde taget springet. Prøvet. Omfavnet muligheden. Især til den løn jeg har bedt om.

Jeg fortalte ham stille og roligt, at det ikke var det jeg jagtede lige nu. Det var ikke det jeg ville fokusere på lige nu. Først undrede det mig at han var så vild efter at komme til København. Nu...slår det mig, at der måske er noget han mener han ikke har nået. Han ville gerne bo i København og han mente sagtens han ville kunne trives der - og trives godt endda.

Jeg fik instant lidt ondt i hjertet - jeg skal bare IKKE tilbage dertil lige foreløbig. Jeg har prøvet det - og jeg har ikke behov for at prøve det igen. Han har KUN været i Horsens hele sit liv. KUN. Jeg kan godt forstå ham - jeg har været hele landet rundt, jeg har været ude og brænde af - det har han ikke, måske er det i virkeligheden det han reagerer på - og så udfordringen selvfølgelig. Først troede jeg at hjertestikket skyldtes at han bare uden videre ville sende mig til København, men jeg tænkte over det - og det har intet med det at gøre. Det er snarere den der: "Nej, nu er jeg endelig og lige kommet VÆK derfra, jeg skal ikke tilbage allerede nu, no way!"

Vi snakkede også om hans arbejde, det er fedt, men der er godt nok også meget manuelt arbejde. Fatter ikke han ikke få gang i at få det gjort mere effektivt - hver ting til sin tid. Først markedsføring, så penge i kassen, derefter kommer der penge ind og så bliver der tid til at finde de rigtige systemer, som kan hjælpe i stedet for overdynge ham med manuelt arbejde.

Jeg selv har droppet alt om at se ham i dag - allerede inden han fortalte om hvor travlt han havde. Jeg har booket mig selv så hårdt op, så jeg ikke helt ved hvornår fanden jeg skal få sovet. Jeg er ved at kaste op i lårtykke stråler. Jeg har været en idiot og smadre hele min weekend, så jeg GLÆDER mig lige nu til Kristi Himmelfart på torsdag. Der skal jeg bare holde absolut fri! Fuldkommen helt færdig og aldeles fri. Afslapning med Jude ville være fint, fredag skal jeg arbejde, lørdag er der tur til Bakken med min mor som har fødselsdag og søndag skal jeg bare ligge ned. Helt ned. Fuldkommen ned.

Hvilket minder mig om at jeg skal have fundet ud at hvad jeg gør med Whisky den dag.

Oh crap.

Snakkede med Grey hele aftenen. Det var godt - men også... Udfordrende. Det er godt nok svært at åbne op, men han er en god dreng og han lytter og kommer med sit besyv uden at dømme mig. Vi snakkede til klokken 1, han var på roadtrip i Sverige, som gik total galt pga en punktering og andre uheld. Han er nem at snakke med, men jeg savner at turde åbne helt op. Jeg prøvede. Fortalte ham lidt om Teak. Lidt af vores historie. Han var fuldkommen målløs. Der gik ikke ret lang tid før han bød ind med, at det da vist var godt at jeg var kommet væk derfra. Det gør mig glad at høre, at mit valg - selvom det var med fravalg - var et godt valg. Jeg fik sagt til ham, at jeg var mest bitter over at have mistet udsigten til familie. Grey er ikke bekymret.

Jeg kan mærke at jeg er distræt. Har lige sendt en besked til en gammel badmintonkammerat, om ikke han er tømrer og kan hjælpe mig med et par småting. Hvis ikke han svarer indenfor de næste par dage, skriver jeg til den næste i rækken. Vil hellere betale til bekendte, end jeg vil betale til fremmede. Netværkspleje. Jeg kunne godt bruge flere venner, må jeg bare erkende, så jeg kan komme den her mærkelig ensomhed til livs. Snakker meget med mine to veninder, men savner fysisk selskab. Jeg kan godt mærke at jeg er langt væk fra ALLE lige nu.

Orker ikke mere hest lige nu. Ikke lige nu. Det tager for meget tid og jeg får ikke det udbytte jeg ønsker mig. Vil sindssygt gerne igang med at løbe igen, trænger til at bruge energien, men jeg har bare ikke tid. Ikke skyggen af tid lige nu. Måske bliver det til en hurtig tur i weekenden, det må vi se.

Mangler også en furminator til hunden. Nøej den fælder! Men det er glæden ved forår, blandt andet.

Når jeg bliver mest presset, har jeg sværet ved at koncentrere mig.
Ikke mere dagbog for nu, selvom det gør godt bare at lade det hele summe ud af hovedet, igennem fingrene, tasterne og se det blive til tekst på skærmen.

Kors i hytten jeg er træt.

Ville ønske der var tid til en lille lur, inden jeg skal afsted til massage, men nej.
Arbejde remote til klokken 12, så afsted til massage, så kommer naboen og hjælper med oprydningen af kælderen, så skal jeg arbejde og lufte W, hvis ikke hun har orket lige at lufte ham et lille kvarters tid. Tror jeg beder hende lukke ham i haven, der kan han sagtens rende rundt, uden opsyn. Efter naboen, aftensmad og mere arbejde. Køleskabet er tomt for længst, har kun crap-food på lager.

Det må vente til senere, det der godnat, selvom jeg godt kunne bruge det, nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godnat er publiceret 06/05-2021 10:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.