Manden på månen

Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg er glad for, at manden på månen tanken har været med mig, siden jeg fandt ud af, at nogle negativ mennesker ikke kunne lade mine ord være. Det var i 2003 tror jeg nok..så folk ikke ved noget som helst om mig, men blot tror.. imens kan jeg sidde og grine. i disse dage ser det ud til, at der er brug for det.

En kom lige med et indlæg om, at de ikke var skyldige i at ha smadret jorden, og at det var den nye generation der brugte mere og mere. Det er ret en øjet..for vi står på de tidligere generationers skuldre..det er som at sige, at det er den nye generations skyld, at der er så mange atom bomber..også fuldstændig glemme, at kapløbet blev skabt i 40erne. Du kan sige, at aldrig har den nye generation brugt så meget strøm til computere..okey, men hvem skabte computeren..ååh ja, de kan selvfølgelig lade være med at bruge den? eller er den ikke nærmest på tvunget i dagens samfund..via eboks osv. Det er lidt som at sige..de bare kan lade være med at ryge cigeretter..også lidt glemme, hvem der skabte disse, og nu sidder og skovler penge ind på det.,og hvem, der har gjort, at det nu er så svært for folk at stoppe. Det er en øjet..there is enough guilt to go around..you may try to wash your hands, but they will remain dirty, if you dont take responsibility.

Men du kan glemme alt dette..for det er ikke det værste :) for kan du huske, at man valgte aldrig at få atom kraftværker i Danmark :) ? se det var det forkerte valg..sorry :) men aldrig er der døde så mange af luftforurening, og man har valgt at gå den forkerte vej, ved i tyskland at lukke de fleste værker der også..

Folk peger deres angst imod det værk, hvor det pga et forsøg gik fuldstændig galt..men de overser, hvad der skete i japan..det er så heller værd at snakke om, hvis man skal sprede angst..for selv om det blev ramt af 2 store natur katastrofer..så var der kun ganske få der døde..og langt de fleste, hvis ikke alle..døde pga flugten,..og altså ikke af strålingen..fakta er, at det aldrig har været mere sikkert, med atom kraft værker..og skal vi virkelig gøre noget..bør vi hurtigst mulig få ændret det "nej" til atomkraft værk. Stop with the damn emotions, look at facts..fear is good to have, but sometimes there is nothing to be afraid of,,

i øvrigt ved jeg ikke, hvad den nye generation har skabt..i forhold til den ældre..ud over dårlige meme's - men hey, dem der skaber..må også tage ansvar for deres skabelser. check and mate..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Manden på månen er publiceret 10/10-2021 15:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.