1 år, 6 måneder siden

Jeg fik ret!

Vand
Halina Abram...
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, yes.. jeg fik ret, det var ikke normalt, at kraft tallet kunne stige lidt efter en operation, man kan ikke drage nogen definitiv konklusion ud fra det. Så hun fik en mildere kemo idag, som planlagt.

Hun sagde så, at hun ikke havde været så nervøs for det i går, - og alligevel sagde hun igår, at det var tid at blive ked af, da min far sad og fortalte hende om at tallet var gået lidt op. Det var ikke det jeg kunne fornemme på hende igår, - da virkede hun lidt trykket, idag var hun mere normal.

Som altid sørgede jeg selvfølge for, at give hende nogle kram.

Jeg er glad for, at jeg kan tænke hurtigt og samle et andet billede , ud fra de få oplysninger jeg har.. men som sagt, der er noget frygtelig galt med verden, hvis det pludselig er mig, der skal sælge håb og positivitet.. det er nærmest naturstridigt.

22:34 - jeg tænkte på en ting mere, - jeg tænkte på at købe en kage, som jeg aldrig har set før.. en rundt kirsebær kage. Min tanke var, at jeg ville prøve at skabe endnu et moment i livet. Det er de momenter man skal sætte pris på, når man ikke længere kan ha dem.

Jeg fik også lavet en kommentar på et yt program, værterne som ellers har gode holdninger, kom med et par stupide kommentarer om VR. Selvfølgelig var kvinden mest negativ. Teknologi, er typisk ikke noget kvinder gider. Det er selvfølgelig sagt generelt, det betyder ikke, at der ikke kan findes få, der har interessen.. men det er ikke hoved reglen.

Så alle spytslikkerne var med på den, - en fortalte, at han brugte vr fiske spillet til at slappe af.. og en anden mente straks at det var ligegyldigt, for det var bedre at fiske i virkeligheden. Sådanne subjektive er lette at overkomme.. vr fiskeren sagde, at man kunne fiske flere spændene steder.. natur fjolset mente, at han bare kunne rejse rundt og fiske de steder.. det var så her jeg måtte kommentere.. for der var en stor ulækker elefant i hans kommentar, som jeg måtte adressere. Faktisk flere, men ud over penge spørgsmålet, er det ikke alle der synes det er sjovt at fiske..hvorimod det er sjovere, hvis der er et spil element ud over det. Så jeg fortalte dem også om VR motion, - og om det motionsløb jeg havde været med i. Hvor natur manden havde spurgt mig undervejs, om jeg ikke synes naturen vi løb i er flot..du kender mit svar, jeg sagde at grafikken var pæn, men at gameplayet var dårlig.

Sådan er det med natur folk, de fatter ikke at ikke alle får de samme følelser som dem, når de ser et træ. På samme måde, som de sikkert ikke kan se det fede i spil..men jeg er bare ikke som alle andre :) når de med deres selvfede attituder tror de med rette kan gå efter at nedvurdere gamere, så siger jeg Game on. For deres manglende forståelse af hvad gaming kan, lyser langt væk..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg fik ret! er publiceret 28/10-2022 18:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.