Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
4 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
8 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
1 år, 3 måneder siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
En mission i livet
Salomon
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
15 år siden
Er jeg jaloux?
Ansu Orheim ...
7 måneder, 14 dage siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Hej dagbog, - Først på med Lady gaga's bloody mary. Jeg har brug for lidt musik at skrive til.. Nå, så var der en der kom og sagde, at printeren spyttede blå blæk.. suk, - det kan en printer ikke, men eleverne har nok fået hende overbevist. Nå men hun troede at jeg ville gøre rent, - en fin lærer har jo ikke tid.. Det har jeg så heller ikke, jeg er der ikke for at gøre rent, men for at løse problemer.. og jeg var i gang med noget. Men så gik jeg derop, og jeg kunne se at printeren ikke spyttede med blå blæk, til gengæld stod der en gammel blækpatron fra en anden printer i skraldespanden..en blå, den eneste brugte patron. Hvad er så mest sandsynlig, - at nogen har leget med en brugt patron, eller at printeren spytter blå blæk ud? - don't be stupid! Så kom der en rengørningsdame på arbejde, hun så mig derinde. Jeg har før hjulpet hende med noget, og hun smiler altid til mig og hilser.. Jeg har ikke altid tid til at snakke med hende... men hun kom som sagt, og spurgte hvad det var.. jeg forklarede at det var blæk fra en patron, pulver.. aah, det skal støvsuget op.. så hentede hun en støvsuger. - så støvsugede hun det op, - så kom pedellen.. han havde haft travlt.. Det var ikke hendes job at støvsuge op sagde han, men det var da godt at hun gjorde.. han var på vej.. men havde lige noget andet at lave.. - nå så blev det da løst.

Nå så kom vi til det jeg havde gang i.. For vi er ved at få noget Eprint, hvor eleverne skal sende det de skal udskrive til en email adresse, alt efter hvad det er for en printer de har brug for.. så havde de kaldt den første for noget der ikke viste hvad det var for en printer.. også ville de lave 4 af disse til forskellige printere.. så regnede de med, at det blot skulle skrives på printeren, hvad det var mail adressen til den printer var. Suk. IT folk, uden pædagogisk baggrund.. - okey, jeg har lokaliseret min baggrund i min hjerne og systematisk fjernet den.. Som ubrugelig ragelse, eller overflødige filer. Nå, men jeg ved, at det er for besværlig.. for så skal de stå ved printeren når de udskriver.. hvem kan huske en adresse.. det faldt dem slet ikke ind, at det ville være svært med Random navne at huske hvad printerens mail adresse var.

Så Jeg sagde, at jeg ville bygge en powerpoint, og udgive den med adresserne.. en powerpoint, hvor man kan klicke på diverse adresser, så den åbner ens email adresse og sætter den i toppen som modtager. selvfølgelig med lidt forklaring på siden om, hvad man gør. Det mente IT manden var en god ide, - ok genial ide. hans ord.. Den vil han tage med videre til de andre..som et forslag til, hvordan man gør det nemt for eleverne at bruge disse mails

Min ide tog udgangspunkt i deres halvbagte måde, at lave print til eleverne på. Sørge for, at denne ide fik lidt kød på, der gør at den bliver overskuelig for eleverne.. Jeg er ikke færdig med den endnu.
Det er dejligt at få lov at bruge min kreative evner engang imellem, og løse noget ingen havde tænkt på. Han sagde det i øvrigt på mødet, efter jeg tidligere havde forklaret det.. at Jeg havde en løsning, som de skulle overveje.. Den del var i går.. jeg måtte bare nå at vise et "proof of concept" i dag.

En var ude at gå tur med sin hund da jeg tog afsted i morges.. han skulle selvfølgelig ha sit sociale behov dækket, så han hilste god morgen.. kender ikke manden, og har heller ikke lyst til det..Der er nogen der åbenbart har dette behov for at hilse på alt og alle der kommer forbi.. heldigvis ikke alle.. de fleste kan godt finde ud af, at de ikke behøver hilse på alt der kommer forbi dem..som sagt, nogle burde tage sig tid til at henvise dem til en klub, hvor de kan få disse behov for at hilse opfyldt ..heheh..

næste musik stykke er .. Imagine Dragons - Natural.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kreative Løsninger er publiceret 15/03-2023 15:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.