Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Hej dagbog, - Først på med Lady gaga's bloody mary. Jeg har brug for lidt musik at skrive til.. Nå, så var der en der kom og sagde, at printeren spyttede blå blæk.. suk, - det kan en printer ikke, men eleverne har nok fået hende overbevist. Nå men hun troede at jeg ville gøre rent, - en fin lærer har jo ikke tid.. Det har jeg så heller ikke, jeg er der ikke for at gøre rent, men for at løse problemer.. og jeg var i gang med noget. Men så gik jeg derop, og jeg kunne se at printeren ikke spyttede med blå blæk, til gengæld stod der en gammel blækpatron fra en anden printer i skraldespanden..en blå, den eneste brugte patron. Hvad er så mest sandsynlig, - at nogen har leget med en brugt patron, eller at printeren spytter blå blæk ud? - don't be stupid! Så kom der en rengørningsdame på arbejde, hun så mig derinde. Jeg har før hjulpet hende med noget, og hun smiler altid til mig og hilser.. Jeg har ikke altid tid til at snakke med hende... men hun kom som sagt, og spurgte hvad det var.. jeg forklarede at det var blæk fra en patron, pulver.. aah, det skal støvsuget op.. så hentede hun en støvsuger. - så støvsugede hun det op, - så kom pedellen.. han havde haft travlt.. Det var ikke hendes job at støvsuge op sagde han, men det var da godt at hun gjorde.. han var på vej.. men havde lige noget andet at lave.. - nå så blev det da løst.

Nå så kom vi til det jeg havde gang i.. For vi er ved at få noget Eprint, hvor eleverne skal sende det de skal udskrive til en email adresse, alt efter hvad det er for en printer de har brug for.. så havde de kaldt den første for noget der ikke viste hvad det var for en printer.. også ville de lave 4 af disse til forskellige printere.. så regnede de med, at det blot skulle skrives på printeren, hvad det var mail adressen til den printer var. Suk. IT folk, uden pædagogisk baggrund.. - okey, jeg har lokaliseret min baggrund i min hjerne og systematisk fjernet den.. Som ubrugelig ragelse, eller overflødige filer. Nå, men jeg ved, at det er for besværlig.. for så skal de stå ved printeren når de udskriver.. hvem kan huske en adresse.. det faldt dem slet ikke ind, at det ville være svært med Random navne at huske hvad printerens mail adresse var.

Så Jeg sagde, at jeg ville bygge en powerpoint, og udgive den med adresserne.. en powerpoint, hvor man kan klicke på diverse adresser, så den åbner ens email adresse og sætter den i toppen som modtager. selvfølgelig med lidt forklaring på siden om, hvad man gør. Det mente IT manden var en god ide, - ok genial ide. hans ord.. Den vil han tage med videre til de andre..som et forslag til, hvordan man gør det nemt for eleverne at bruge disse mails

Min ide tog udgangspunkt i deres halvbagte måde, at lave print til eleverne på. Sørge for, at denne ide fik lidt kød på, der gør at den bliver overskuelig for eleverne.. Jeg er ikke færdig med den endnu.
Det er dejligt at få lov at bruge min kreative evner engang imellem, og løse noget ingen havde tænkt på. Han sagde det i øvrigt på mødet, efter jeg tidligere havde forklaret det.. at Jeg havde en løsning, som de skulle overveje.. Den del var i går.. jeg måtte bare nå at vise et "proof of concept" i dag.

En var ude at gå tur med sin hund da jeg tog afsted i morges.. han skulle selvfølgelig ha sit sociale behov dækket, så han hilste god morgen.. kender ikke manden, og har heller ikke lyst til det..Der er nogen der åbenbart har dette behov for at hilse på alt og alle der kommer forbi.. heldigvis ikke alle.. de fleste kan godt finde ud af, at de ikke behøver hilse på alt der kommer forbi dem..som sagt, nogle burde tage sig tid til at henvise dem til en klub, hvor de kan få disse behov for at hilse opfyldt ..heheh..

næste musik stykke er .. Imagine Dragons - Natural.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kreative Løsninger er publiceret 15/03-2023 15:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.