Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
3 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Påske
Bjørn Langki...
1 måned, 7 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
3 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære Rikke....kære du.....hvor er jeg glad for at høre fra dig.

Jeg er lige kommet hjem fra ACA-møde. I dag var det 12. trin......efter oplæsning lagde jeg ud. Jeg kunne ikke andet end hulke igang...åååh-ha Rikke, du kom som kaldet i mit liv. Hvad jeg skulle have gjort uden at have mødt dig kan jeg slet ikke forestille mig. Umuligt, men.....pppyha, der sker jo det der skal ske. Du kom :o) med dit smil, dit grin og din dybe del og forstående del af dig. Hvor lykkelig jeg er for det.

Tænk sig hvor stærk man kan holde sig i sin svaghed....trods alt :o) når jeg kigger tilbage føler jeg mig så svag...som dén larve jeg var. I dag føler jeg mig som en ~SommerFugl~ - og har begivet mig - af egen kraft og med gruppens kærlighed og styrke videre i livet. Dejlig dejlig inspiration og berigende del som en gave til min person. Fantastisk dejligt. Tak skal du have fra hjertets indre ro.

Ja, du giver meget mere end du måske selv er bevidst om. Det er følelsen indeni, som kan være så abstrakt at det ikke altid kan udtrykkes klart. Dén følelse af glæde og livsbekræftende energi - uha :o) dejligt at du nu kan give den videre - meget mere i fremtiden. Ja, smerte er egentlig en fantastisk energi, som - nogle - kan finde ud af at bruge til noget kreativt. Skønt ;o) tak for dig, Rikke.

Tak for det dejlige billed. Han er godt nok en skøn dreng.
Hils de to mænd i dit liv fra mig....

På lørdag har vi forresten en julefrokost i ACA-gruppen, hjemme i mit nye hjem. Jeg tror vi bliver mere end 10...vildt...ja ! I aften var vi 12 og én vil ringe de andre op og høre om de vil med. OGSÅ skal jeg nok tage et billed ;o) og sende den til dig. Arj.....jeg har glemt det igen ;o) men det kommer nok....*hihi*

Ja, jeg har det godt. Jo, jeg har det godt. Der er som sædvanlig mange tanker og processer i gang....så jeg skal ikke være utaknemlig ;oP *Griner* jeg skal altså bare lære at være alene .......... - og ALLIGEVEL - udrette noget selv. Arj....hvor skønt jeg har tid til at skrive i aften. Jeg fravalgte en tur på Thai-restaurant - fravalgte spisning med nogen af de andre fra gruppen. Vi har faktisk en del social-samvær efter møderne i denne her tid. Biograf eller bare en kop kaffe på café...eller som sidste gang - og som i aften - spisning et-eller-andet sted. Jeg er ved at træne mig til at være mere hjemme...slappe af.....ha det rart.....og ikke mindst skrive ;oP *GG* hihihihihi.....

Mange tak for nu, kære Rikke.. .. ;o)

Arj...forresten. Kender du denne hjemmeside ? Http://www.aca-danmark.dk

Der igennem kan man også have ACA-møde med mails og indlæg, som varer fra søndag til søndag. Man skal bare have et brugernavn og messengerprogram fra yahoo....ja ja :o) mange muligheder er der jo. JEG er også glad for at vi har kontakt. Om jeg skriver lidt eller meget :o) uanset hvad....så har vi hinanden, ikk ?


KnuserSnuzer

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min engel er publiceret 03/12-2003 01:08 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.